Alternatieve kerstborrel/kerstdiner

December

Het jaar 2020 is een bijzonder jaar, eentje die we niet snel zullen vergeten. Terwijl wij dit schrijven, zitten we alweer gebonden aan nieuwe maatregelen en niemand weet goed hoe lang dit aan zal houden. Hoe zal de situatie in december zijn? Gelukkig beschikken wij bij het Wapen van Beckum over veel ruimte en ook op locatie hebben wij hierin met Boenders Catering inmiddels behoorlijk wat ervaring, dus graag denken wij met u mee over de invulling van een coronaproof kerstborrel of alternatieve kerstborrel.

Alternatieve kerstborrel

Ondanks dat er van alles mogelijk is, snappen wij als geen ander dat in deze onzekere tijden u er als bedrijf misschien wel voor kiest om na de zomerborrel ook de kerstborrel een jaartje over te slaan. Maar om uw medewerkers tóch te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar, brengen wij samen met u dit jaar de kerstborrel bij uw medewerkers thuis middels de ‘Kerstborrel-bucket & bucketlist scheurkalender 2021’. Deel deze samen met uw jaarlijkse kerstpakket uit aan uw medewerkers.

Alternatief kerstdiner

Of, in plaats van het jaarlijkse kerstdiner samen met collega’s, leveren wij in onze ‘Boenders Kerstbox’, een ‘geheim’ recept van onze chef-kok, waar uw medewerker, samen met het thuisfront, met dagverse ingrediënten een voor- en hoofdgerecht à la Boenders kan bereiden! Eventueel met een flesje wijn om het echt áf te maken.

Geeft u uw medewerkers toch liever een écht avondje uit? Met een dinercheque van ons Restaurant Bij Boenders kunnen zij zelf kiezen wanneer en met wie ze willen genieten van een gezellig avondje in ons restaurant.

Winter Wonderland Drive-thru

Dit alles kan ‘gewoon’ uitgedeeld worden bij u op de zaak, bezorgd worden bij uw medewerkers thuis of wat dacht u van onze ‘Winter Wonderland Drive-thru’ bij het Wapen van Beckum? Op de parkeerplaats zorgen decoratie en entertainment voor een exclusieve beleving bij het ophalen van uw kerstpakket en onze Kerstbox/borrel-bucket. Verras uw medewerkers en laat hen (samen met het gezin) genieten van deze unieke ervaring ter voorbereiding op de feestdagen, dit kan natuurlijk zo uitgebreid als u zelf wil, laat uw creatieve geest de vrije loop!

Together we create happiness