Een omgetoverde oude boerderij

Erve Bruggert

Op de grens van Twente (Overijssel) en de achterhoek ligt Erve Bruggert: hotel, boerenlodges en vakantiewoningen. Een unieke locatie midden in de natuur waar je zowel met kleine als grote groepen terecht kunt. Zakelijk een teambuilding weekend of vergadering organiseren? Een huwelijksjubileum of verjaardag te vieren? Wat de aanleiding ook is, wij denken graag mee over de mogelijkheden om er een prachtig evenement bij Erve Bruggert van te maken.

Meer informatie

Een greep uit onze locaties

Hof te Boekelo - Boenders Catering - Locaties

Hof te Boekelo

De renovatie van boerderij 'n Plas maakt Hof te Boekelo een perfecte locatie voor private dining, partijen, bruiloften en vergaderingen. Daarnaast past het als unieke locatie om afscheid te nemen.

Wijngaard-Hof-van-Twente-Locaties-Boenders-Catering

Wijngaard Hof van Twente

Trouwen in de wijngaard of dineren tussen de wijnranken? Tijdens het langste weekend van het jaar verzorgen wij hier het Twents Wijngaarddiner. Een unieke locatie voor een onvergetelijke dag.

Locatie - Wapen-van-Beckum-vooraanzicht

Wapen van Beckum

Met bijna 125 jaar ervaring is Het Wapen van Beckum de feestlocatie voor bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen in de omgeving van Hengelo en Enschede. Kom langs voor een kop koffie!

Huis 't Joppe - Locaties - Boenders Catering

Huis 't Joppe

Huis 't Joppe is een rijksmonument iets ten oosten van Joppe, vlakbij Deventer. De combinatie tussen de bosrijke omgeving, het prachtige landhuis en de loofgang maakt dit een unieke trouwlocatie.

Een bijzonder evenement begint bij een bijzondere locatie!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Door de jarenlange samenwerking met bovengenoemde locaties hebben wij ervaring met het organiseren van events en zijn wij bekend met de mogelijkheden bij die gelegenheden. Maar ook op locaties die niet op onze website genoemd worden verzorgen wij al jarenlang de catering, denk hierbij aan de eigen achtertuin, een bedrijventerrein of andere unieke locatie.

Deze ervaring delen wij graag door samen, nadat we de locatie bepaald hebben, jullie wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden hierin te bespreken. Samen brainstormen levert prachtige ideeën op!

Tijd om er voor te zorgen dat het een prachtig evenement gaat worden! Wij brengen jullie in contact met de juiste connecties en zorgen samen voor de perfecte invulling. Meubilair, tenten, decoratie, culinaire invulling, entertainment, niets is ons te veel!

Aan dit alles ligt een prachtige locatie ten grondslag, de basis van een onvergetelijk evenement.

Bijzondere locatie, bijzonder event

Sfeerimpressie van onze locaties