Culinair - 'food for thought'

Food for thought

Bij Boenders Catering kun je terecht voor veel culinaire mogelijkheden. Van heerlijke ontbijtjes, lunches en brunches tot aan amuses, buffetten en diners. Voor alles kun je bij ons terecht. Heb je speciale wensen of diëten? Wij passen alles er op aan. We zorgen altijd voor dagverse producten, maatwerk en persoonlijk contact. Bekijk hieronder ons culinair assortiment, maak een keuze of stel samen met ons iets samen.

Ons culinaire assortiment

De dag begint natuurlijk met een goed en stevig ontbijt, zodat je de dag met goede energie kan beginnen. Het is leuk om dit bijvoorbeeld samen met collega’s, vrienden of familie te doen, om de dag even door te spreken. De lunch mag ook niet ontbreken en wat is er nou lekkerder dan heerlijk verse belegde broodjes om even een pauze te houden. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft het diner. Heb je een evenement met een grote groep? Een buffet is dan ideaal. Er zijn verschillende soort buffetten te bestellen en het is dus ook helemaal jouw keuze. Wil je liever een diner waarbij je van alles wat kan eten terwijl je met anderen deelt? Kies dan voor een Shared Dining. In ons assortiment vind je verschillende grote schalen, borden en planken waaruit je kan kiezen. Wil je gebruik maken van The art of outdoor cooking? Wij kunnen jou deze nieuwe manier van barbecueën aanbieden en gaan daarbij graag op zoek naar de beste smaak die wij jou graag willen laten proeven. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op en wij kunnen je meer vertellen over alle tapas, buffetten en overige opties.

Kies jouw favoriet

Wil jij gebruik maken van onze culinaire hoogstandjes? Heb je daarbij nog speciale wensen of diëten? Wij kunnen alles aanpassen zodat het geheel naar jouw wens is. Wij staan in ieder geval garant voor smaak en kwaliteit en maken daarbij de mooiste gerechten voor je klaar. Het oog wil natuurlijk ook wat, niet waar? Bekijk hieronder de culinaire mogelijkheden en lees meer.

Onze culinaire mogelijkheden

Feestavond

Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Hoe leuk is het dan om hier even wat extra tijd voor te nemen zodat je met een goed gevulde maag de dag weer aan kan. In ons assortiment vind je verschillende mogelijkheden voor een heerlijk begin van de dag.

19942966_1611124125598441_4816385872780222039_o

Lunch

Het ontbijt is belangrijk, maar de lunch mag ook zeker niet vergeten worden. Even een pauze tussen het werken door, een lunch op de familiedag of even een momentje om te genieten. De lunch zorgt weer voor goede energie om de rest van de dag vol te houden.

image-1-3

Buffetten

Een zakelijk etentje, een familiefeest of een borrel zijn allemaal redenen voor een heerlijk en uitgebreid buffet. Met een buffet is het natuurlijk belangrijk dat er voor ieder wat lekkers tussen zit. Daarom is een uitgebreid en gevarieerd buffet erg belangrijk.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Shared Dining

Samen eten is altijd erg gezellig, maar samen eten delen is nog gezelliger. Shared Dining staat bekend om de kleine hapjes die op tafel staan, maar naast deze kleine hapjes kun je natuurlijk ook grote borden schalen met elkaar delen. Wij regelen het!

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Tapas

De Spaanse tapas zijn erg bekend en vooral de ‘patatas bravas’, pittige gambas, aardappeltortillas en gehaktballetjes in tomatensaus zijn heerlijk. Naast verschillende Spaanse hapjes, kunnen wij je ook Nederlandse tapas bieden.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Live Cooking

Wat zorgt er beter voor extra beleving dan live bereiding van de gerechten tijdens jouw evenement? Wij hebben diverse Live Cooking mogelijkheden waarbij de gerechten op de OFYR of in the Oklahoma Smoker bereidt worden.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Dessert

Het dessert is het deel van het diner dat niet vergeten mag worden. Een heerlijke zoete afsluiter na het hoofdgerecht kan je natuurlijk niet laten staan. Tiramisu, bavarois, een crème brûlée of gewoon vers fruit, het kan allemaal.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Borrelhapjes

Wat is een borrel zonder hapjes? Op zoek naar de alom bekende hapjes zoals een blokje kaas, roggebroodje met haring en een oer-Hollandse bitterbal? Of liever een wat luxere insteek met amusehapjes of entradas?

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan de hand van verschillende opties. Wij kunnen het voor je regelen. Wij gebruiken alleen dagverse producten waarbij wij garant staan voor smaak en kwaliteit en verzorgen alles tot in de puntjes.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

Direct in contact komen

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?