Culinair - 'food for thought'

Food for thought

Bij Boenders Catering denken we continu na over de optimale culinaire beleving. Daarbij staan passie, inspiratie en dagverse producten centraal. Onder leiding van onze chef-kok Martin Put bereid onze keukenbrigade de mooiste gerechten. Van kleine amuses tot uitgebreide buffetten en diners.

Maatwerk is onze specialiteit en graag gaan wij met je in gesprek om samen tot een prachtig food concept te komen. Op deze pagina vind je een greep uit ons culinaire assortiment om alvast wat inspiratie op te doen!

Onze culinaire mogelijkheden

roerei met bacon

Ontbijt

Een gezond ontbijt als 'healthy start of the day' of laat je uitgebreid verwennen met een vers gebakken eitje en een glas bubbels. Bekijk hier de mogelijkheden om samen met Boenders Catering te zorgen voor een heerlijk begin van de dag. Die dag kan niet meer stuk!

22290086_1652049624807150_374242884165185602_o

Lunch

Zelf even geen inspiratie of ideeën om een lekkere lunch in elkaar te flansen? Op zoek naar en partij die je hierbij kan helpen? Of het nu gaat om een luxe verjaardagslunch of gezonde broodjes tijdens een zakelijke bijeenkomst, wij denken graag met je mee!

3J5A2587

Buffetten

Een zakelijke bijeenkomst, een familiefeest of buurtborrel, maak het evenement compleet met een uitgebreid buffet. Een luxe koud en warm buffet, een buffet met een Italiaans tintje of een vegetarisch buffet, bij een buffet kan iedereen kiezen wat hij of zij lekker vindt.

planken

Shared Dining

Op stoere houten planken allerlei kleine gerechtjes in het midden van de tafel waar je samen van kunt genieten. Eten is naast het genieten van lekkere hapjes ook vooral een sociale gelegenheid. Shared dining met een mediterraanse touch of gericht op de Twentse keuken. Wij regelen het!

Voorgerecht

Tapas

Een food corner met allerlei kleine Spaanse of Hollandse hapjes waar men zelf wat lekkers uit kan zoeken. Zo wordt niemand gestoord op de dansvloer met de vraag of ze trek hebben in een hapje! Diverse (Hollandse) Tapas bereid door onze keukenbrigade.

IMG_1787

Live Cooking

Wat zorgt er beter voor extra beleving dan live bereiding van de gerechten tijdens jouw evenement? Wij hebben diverse Live Cooking mogelijkheden waarbij de gerechten op de OFYR of in the Oklahoma Smoker bereidt worden.

Dessert – Restaurant Bij Boenders – a la carte

Dessert

Het dessert is het deel van het diner dat niet vergeten mag worden. Een heerlijke zoete afsluiter na het hoofdgerecht kan je natuurlijk niet laten staan. Tiramisu, bavarois, een crème brûlée of gewoon vers fruit, het kan allemaal.

IMG_3019

Borrelhapjes

Wat is een borrel zonder hapjes? Op zoek naar de alom bekende hapjes zoals een blokje kaas, roggebroodje met haring en een oer-Hollandse bitterbal? Of liever een wat luxere insteek met amusehapjes of entradas?

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan de hand van verschillende opties. Wij kunnen het voor je regelen. Wij gebruiken alleen dagverse producten waarbij wij garant staan voor smaak en kwaliteit en verzorgen alles tot in de puntjes.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

Direct in contact komen

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?