Lunch - 'broodjes, sapjes & salades'

Even een break

Het ontbijt is belangrijk, maar de lunch mag ook zeker niet vergeten worden. Even een pauze tussen het werken door, een lunch op de familiedag of even een momentje om te genieten. De lunch zorgt weer voor goede energie om de rest van de dag vol te houden. Een vers sapje, een heerlijk vers belegd broodje en wat fruit zijn belangrijke elementen die niet mogen ontbreken in een lunch. Er hoeft niet altijd een reden te zijn om gezellig met elkaar te lunchen. Wat de reden ook is, wij kunnen je verschillende uitgebreide lunchbuffetten aanbieden en kunnen daarbij variëren van producten of eventueel nog wat toevoegen. It’s up to you!

Een gezonde lunch

Onze producten zijn dagvers en daar willen wij de beste smaken mee creëren. De lekkerste kaas en worst kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een lunch, maar daarbij horen ook wat extra hapjes. Heb je iets speciaals te vieren en moet er even geproost worden? Kies dan voor een flesje bubbels bij de lunch. Liever een gezonde lunch? Kies dan voor een salade bar zodat je jouw eigen salade kan samenstellen.

Een compleet verzorgde lunch

Wij zijn een familiebedrijf en het persoonlijke contact is daarom dus ook erg belangrijk. Wij willen jou een goed gevoel geven en jou overal bij betrekken. Wil je meer dan alleen een lunchbuffet? Wij kunnen nog véél meer voor je regelen. Heb je een speciaal thema in gedachten? Moet er nog een optreden verzorgd worden? Wij zijn een full service party- en evenementen cateraar dus wij hebben heel veel concepten liggen die wij kunnen gebruiken om te zorgen voor een onvergetelijke lunch. Wij bestaan namelijk al meer dan 125 jaar en hebben heel veel ervaring, maar staan te popelen om jouw lunch te verzorgen.

Een lunch verzorgt door Boenders Catering

Hieronder vind je verschillende lunch mogelijkheden die wij je kunnen aanbieden. Heb je nog speciale diëten of wensen? Dan kun je dit gewoon bij ons aangeven. Wij kunnen namelijk overal rekening mee houden of extra producten toevoegen aan een lunch menu of buffet. Wil je meer weten over hoe het zit met het samenstellen of over alle mogelijkheden? Neem dan gerust even contact op, laat je gegevens achter of kom even langs.

Lunch

Lunch I

Hierbij wordt uitgegaan van 2,5 diverse zachte bollen p.p. belegd met o.a.

- Jong belegen kaas
- Schouderham
- Kipfilet

Handfruit

Lunch II

Hierbij wordt uitgegaan van 2,5 diverse zachte bollen p.p. belegd met o.a.

- Jong belegen kaas | tomaat | rucola
- Schouderham | komkommer | ei
- Kipfilet | kruidenroomkaas

Handfruit

 

Lunch uit te breiden met

Soep van het seizoen
Yoghurt | kwark | cereals | fruitsalade van het seizoen

Koffie | thee onbeperkt
Melk | jus d’orange onbeperkt
Melk | smoothies | verse jus d’orange onbeperkt
Bubbels | prosecco per glas

51548766351_02c0cdb701_k
Lunch - Boenders Catering

Lunch Luxe

Hierbij wordt uitgegaan van 2,5 items p.p. bestaande uit onderstaande broodsoorten:

Franse baguettes:
- Gezond
- Roombrie
- Ossenworst
- Zalmsalade

Broodtaarten | bagels | foccacia:
- Gerookte runderlende
- Coppa di parma
- Vitello tonato
- Gerookte zalm ‘Oet Beckum’
- Caprese
- Filet americain

 

Halve luxe wraps:
- Beenham | mosterd
- Forel | kruidencrème

Vers fruit van het seizoen

Lunch Experience

Vanaf 50 personen

Wij serveren vanaf onze foodconer diverse belegde broodjes, uitgaande van circa 2 broodjes p.p.

Franse baguettes:
- Gezond
- Roombrie
- Ossenworst
- Zalmsalade

Broodtaarten | bagels | foccacia:
- Gerookte runderlende
- Coppa di parma
- Vitello tonato
- Gerookte zalm "Oet Beckum"
- Caprese
- Filet americain

 

 

Luxe wraps (half):
- Beenham | mosterd
- Forel | kruidencrème

Warme gerechtjes:
- Diverse kleine bladerdeeghapjes
- Paddenstoelenragout | stokbrood

Onze koks bereiden à la minute:
- Spiegelei | spek
- Omelet | champignons
Geserveerd met casinobrood

Saladebar:
Diverse slasoorten | rauwkost | dressings | toppings

21167626_1960508857525742_1628578475328264138_o

Onze culinaire mogelijkheden

image-1-3

Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Hoe leuk is het dan om hier even wat extra tijd voor te nemen zodat je met een goed gevulde maag de dag weer aan kan. In ons assortiment vind je verschillende mogelijkheden voor een heerlijk begin van de dag.

22222007_1646443085367804_5540611533669547249_n

Lunch

Het ontbijt is belangrijk, maar de lunch mag ook zeker niet vergeten worden. Even een pauze tussen het werken door, een lunch op de familiedag of even een momentje om te genieten. De lunch zorgt weer voor goede energie om de rest van de dag vol te houden.

block-1

Barbecue

Niks is natuurlijk leuker dan het vers bereiden van jouw eten voor jouw neus. Niet door jou, maar door ons. Wij bieden jou een ideale gelegenheid om te genieten met jouw familie en vrienden met daarbij de beste smaakgarantie. Wij gebruiken namelijk alleen maar dagverse producten, die wij vervolgens gaan bereiden waar jij bij bent. Met mooi weer is een barbecue helemaal perfect, want niemand hoeft op het vlees en vis te letten. Je kan rustig genieten van iedereen om je heen en wij zorgen voor het spektakel.

3J5A2587

Twickel buffet

In ons assortiment vind je verschillende buffetten waar je uit kan kiezen. Waaronder het Twickel buffet, vernoemd naar de natuurgebieden in de omgeving en onze mooie zaal Twickel.  Zijn er speciale dieetwensen of producten die je graag wil toevoegen aan een menu? Je kan samen met ons een heel buffet samenstellen, die geheel voldoet aan jouw wensen.

Direct in contact komen

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?