Tapas - 'kleine hapjes, maar dan anders'

Samen gerechtjes delen

Een avondje genieten met heerlijke tapas staat gelijk aan gezelligheid. Je kan alles delen met je vrienden en familie en ondertussen gezellig bijkletsen. De Spaanse tapas zijn erg bekend en vooral de ‘patatas bravas’, pittige gambas, aardappeltortillas en gehaktballetjes in tomatensaus zijn heerlijk. Hierbij geldt wel: hoe meer hapjes, hoe beter. Je kan namelijk zo lang blijven tafelen als je zelf wilt. De hapjes kunnen gewoon de hele avond lekker blijven staan waarbij je gewoon af en toe iets kan pakken. Welke vind jij het lekkerste?

(Hollands) tapas buffet

Naast verschillende Spaanse hapjes, kunnen wij je ook Nederlandse tapas bieden. Een tapa is namelijk gewoon een klein gerechtje, dus waarom niet gewoon iets Nederlands? Wij hebben verschillende culinaire assortimenten met koude- en warme gerechtjes. Heb je nog een speciale toevoeging aan wat je niet kan missen? Geef dat gewoon aan: niet is ons ten slotte te veel. Deze tapas hapjes kunnen gewoon als buffet geserveerd worden, dus ook veel hele grote groepen is dat gewoon mogelijk. De vraag is alleen of jij kiest voor de Spaanse ham- en worstsoorten of liever de rolmops voorbij ziet komen in het tapasbuffet.

De beste smaakbeleving

Alle hapjes zijn in ieder geval van de beste kwaliteit, want wij maken alleen gebruik van dagverse producten. Wij willen jullie namelijk voorzien van een bepaalde smaakbeleving waar je u tegen zegt. Daarbij geloven wij in de volgende unieke eigenschappen van een organisatie die naar haar klanten luistert, hun inspireert en kennis deelt. Het persoonlijke contact vinden wij erg belangrijk, dus wij zitten graag met jou om de tafel om verschillende ideeën te bespreken.

Meer weten over tapas

Wil je meer weten over de verschillende tapas buffetten van Boenders Catering? Neem gerust even contact met ons op om meer te weten over alle mogelijkheden. Onze culinaire tapas mogelijkheden vind je hieronder, maar aanpassingen maken kan natuurlijk altijd.

Tapasbuffet

Koude gerechtjes

Gerookte zalmblokjes | sinaasappel
Ansjovis-olijfpiesjes
Gamba’s | knoflook
Serranoham | meloen
Pikante worstjes | paprika
Gemarineerde olijven
Dadels | spek
Catalaans stokbrood (tomaat-ui)

 

Warme gerechtjes

Pollo al ajillo - knoflook kipkluifjes
Kleine pincho’s zalm
Albondigas - gehaktballetjes
Costillas - varkensribbetjes (boneless)
Gebakken mosselen
Knoflook - champignons

DSC_6859
DSC_7224

Hollandse tapas

Koude gerechtjes

Huisgerookte zalm ‘Oet Beckum’
Gerookte makreel
Haring | ui
Gevulde eieren
Amsterdamse uien | augurken
Grove aardappelsalade | spek | rundvlees
Boerenmetworst | grillworst | ossenworst | leverworst
Hollandse kaasblokjes | jong | belegen | oud
Stokbrood | knoflooksaus

 

Warme gerechtjes

Pincho varken | Zwolse mosterdsaus
Slavinkjes | sjalottenjus
Gehaktballetjes
Kipspies | satésaus

Onze culinaire mogelijkheden

image-1-3

Ontbijt

Het ontbijt is belangrijk, maar de lunch mag ook zeker niet vergeten worden. Even een pauze tussen het werken door, een lunch op de familiedag of even een momentje om te genieten. De lunch zorgt weer voor goede energie om de rest van de dag vol te houden.

22222007_1646443085367804_5540611533669547249_n

Lunch

Het ontbijt is belangrijk, maar de lunch mag ook zeker niet vergeten worden. Even een pauze tussen het werken door, een lunch op de familiedag of even een momentje om te genieten. De lunch zorgt weer voor goede energie om de rest van de dag vol te houden.

IMG_1787

Barbecue

Niks is natuurlijk leuker dan het vers bereiden van jouw eten voor jouw neus. Niet door jou, maar door ons. Wij bieden jou een ideale gelegenheid om te genieten met jouw familie en vrienden met daarbij de beste smaakgarantie. Wij gebruiken namelijk alleen maar dagverse producten, die wij vervolgens gaan bereiden waar jij bij bent. Met mooi weer is een barbecue helemaal perfect, want niemand hoeft op het vlees en vis te letten. Je kan rustig genieten van iedereen om je heen en wij zorgen voor het spektakel.

3J5A2587

Twickel buffet

In ons assortiment vind je verschillende buffetten waar je uit kan kiezen. Waaronder het Twickel buffet, vernoemd naar de natuurgebieden in de omgeving en onze mooie zaal Twickel.  Zijn er speciale dieetwensen of producten die je graag wil toevoegen aan een menu? Je kan samen met ons een heel buffet samenstellen, die geheel voldoet aan jouw wensen.

Direct in contact komen

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?