Shared Dining - 'samen is alles toch veel leuker'

Sharing is caring

Samen eten is altijd erg gezellig, maar samen eten delen is nog gezelliger. Je kan namelijk verschillende dingen proeven en hoeft niet à la carte iets uit te kiezen. In eerste instantie draait het niet zoveel om het dineren, maar om het sociale contact tussen iedereen aan tafel. Daarom is een ander woord voor ‘shared dining’ ook wel ‘social dining.’ Dit is namelijk in de afgelopen jaren afgenomen en wij zijn een groot voorstander van het gezellige dineren.

Heerlijke gerechten proeven

Shared Dining staat bekend om de kleine hapjes die op tafel staan, maar naast deze kleine hapjes kun je natuurlijk ook grote borden schalen met elkaar delen. Als voorgerecht een grote schaal met Twentse rauwe ham en gerookte kipfilet gevolgd door een grote schaal met gegrilde zalmmootjes en een mix van verse groente als hoofdgerecht. Het voordeel hiervan is dat je heel veel verschillende schalen kunt bestellen en daarbij van alles wel iets kan proeven.

Ons totaalpakket

Als er rekening gehouden moet worden met speciale dieetwensen kun je dat gewoon aangeven. Ook als je overige speciale wensen en behoeften hebt, zullen wij daar gewoon rekening mee houden. Wil je de gerechten in een bepaald thema hebben? Ook dat kunnen wij voor je regelen. Wij zijn namelijk een fullservice party- en evenementen cateraar dus kunnen naast het heerlijke eten en drinken ook jouw hele feest organiseren. Wij kunnen in ieder geval met trots zeggen dat ons familiebedrijf al meer dan 125 jaar bestaat en dat wij verschillende concepten hebben liggen om voor een onvergetelijke avond te zorgen.

Meer weten over Shared Dining

Heb je nog vragen over de verschillende mogelijkheden van Shared Dining? Neem dan even contact met ons op zodat wij je er alles over kunnen vertellen. Je gegevens achterlaten op de website kan ook, want dan bellen wij je gewoon even terug. Langskomen mag natuurlijk ook altijd, want dan kan je al een beetje sfeer proeven op onze mooie locatie bij het Wapen van Beckum.

Twents tafelen

Voorgerechten | grote borden

Gerookte zalm ‘oet Beckum’
Gerookte forel
Twentse rauwe ham
Bresaola van het Twents rund
Gerookte kipfilet
Twentse rundvleessalade
Zalmsalade
Aardappelsalade | spekjes
Mandje brood | diverse sausjes

 

Hoofdgerechten | schalen

Rundersteak
Spare ribs maar dan zonder de botjes
Kipdijstukjes
Gegrilde zalmmootjes | kruidensaus
Mix van verse groenten
Aardappelgarnituur
Jägersaus

In overleg kunnen we enkele gerechten vervangen voor vegetarische items.

Desserts:
Diverse bavarois
Parfait
Longeurs
Vers fruit van het seizoen

Shared diner 1
Emma & Thijs

Mediterraans Tafelen

Voorgerechten | stoere planken

Gemarineerde zalm
Gerookte tonijn
Pittige gamba’s
Parmaham
Rundercarpaccio | mosterddressing | pijnboompitten
Vitello tonato (kalfsmuis | tonijnmayonaise)
Zwarte | groene olijven
Zontomaatjes
Salade | tomaat | mozzarella

 

Hoofdgerechten | schalen

Entrecote
Kalfsribeye
Kip | pesto
Rode mul
Gamba’s
Mediterraanse aardappel | groenteschotel
Risotto
Bijpassende warme sausen

Desserts:
Tiramisu
Panna cotta
Mascarpone | limoncello mousse
Vers fruit
Italiaans ijs

Onze culinaire mogelijkheden

image-1-3

Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Hoe leuk is het dan om hier even wat extra tijd voor te nemen zodat je met een goed gevulde maag de dag weer aan kan. In ons assortiment vind je verschillende mogelijkheden voor een heerlijk begin van de dag.

22222007_1646443085367804_5540611533669547249_n

Lunch

Het ontbijt is belangrijk, maar de lunch mag ook zeker niet vergeten worden. Even een pauze tussen het werken door, een lunch op de familiedag of even een momentje om te genieten. De lunch zorgt weer voor goede energie om de rest van de dag vol te houden.

IMG_1787

Barbecue

Niks is natuurlijk leuker dan het vers bereiden van jouw eten voor jouw neus. Niet door jou, maar door ons. Wij bieden jou een ideale gelegenheid om te genieten met jouw familie en vrienden met daarbij de beste smaakgarantie. Wij gebruiken namelijk alleen maar dagverse producten, die wij vervolgens gaan bereiden waar jij bij bent. Met mooi weer is een barbecue helemaal perfect, want niemand hoeft op het vlees en vis te letten. Je kan rustig genieten van iedereen om je heen en wij zorgen voor het spektakel.

3J5A2587

Twickel buffet

In ons assortiment vind je verschillende buffetten waar je uit kan kiezen. Waaronder het Twickel buffet, vernoemd naar de natuurgebieden in de omgeving en onze mooie zaal Twickel.  Zijn er speciale dieetwensen of producten die je graag wil toevoegen aan een menu? Je kan samen met ons een heel buffet samenstellen, die geheel voldoet aan jouw wensen.

Direct in contact komen

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?