Privé catering & events

Onvergetelijke samenwerking

Samen zorgen wij ervoor dat jouw privé event niet snel vergeten zal worden. Samenwerking is tenslotte de sleutel tot succes! Trouwplannen? Is er iemand jarig? Mag jij dit jaar de familiedag organiseren? Of is er een ander reden voor een feestje? Wij helpen je graag om er een spectaculaire dag of avond van te maken. Voor een combinatie van ontspanning en entertainment laat je Boenders Catering helpen met het organiseren van jouw privé event, van alleen hapjes en drankjes tot aan complete verzorging. Wij denken graag met je mee!

De eventorganisator van Twente!

image-3-3

Bruiloft

Het team van Boenders Catering organiseert bruiloften op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. Wij nemen graag de tijd voor een kennismakingsgesprek zodat we samen tot een fantastisch concept kunnen komen!

Feestavond

Feestavond

Iets te vieren? Nodig vrienden, familie en kennissen uit voor een avondje ontspanning. Of dit nou een avond op de dansvloer betekend, een feestelijk diner of een avond gevuld met entertainment, niets is ons te veel! We maken er graag een onvergetelijke avond van.

Familiedag - open haard

Familiedag

Aan jou de beurt om van deze familiedag een dag te maken die ze niet snel zullen vergeten? Heb je al helemaal in je hoofd hoe je de dag wil invullen of wil je graag nog even met ons sparren voor ideeën? Samen met Boenders Catering maak je er een mooie dag van!

Verjaardagen

Verjaardag

Er is er een jarig hoera, hoera! En wie jarig is, die geeft een feestje! Zullen we het hebben over de aankleding, het welkomstdrankje en de hapjes of is de taart het allerbelangrijkst? Muziek, entertainment of onze mooie stretchtent in de tuin? Genoeg stof tot nadenken!

Een feest in mijn eigen achtertuin?

Hoewel we met het Wapen van Beckum over een prachtlocatie beschikken, zien we dat steeds meer mensen het fijn vinden om in hun eigen omgeving een event te laten plaatsvinden. Dat varieert van bruiloften in een naastliggend weiland of een 60-jarige verjaardag bij iemand in de achtertuin. Het kan ons niet gek genoeg.

Ook hierbij geldt dat de wens van de klant centraal staat. We kunnen de volledige aankleding van het event voor onze rekening nemen, omdat we over eigen tenten, barren en ander decoratiemateriaal beschikken. Live cooking op de OFYR of een uitgeserveerd diner, alles is mogelijk. Want dat is deel twee van onze dienstverlening: het verzorgen van eten en drinken op de door jullie gekozen locatie.

Privé events zijn altijd maatwerk. Het heeft dan ook geen zin om hiervoor met standaardtarieven te werken, omdat simpelweg iedere vraag anders is. We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden hierin, aan de hand hiervan stellen wij een offerte op. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Als Boenders Catering zijn we continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding, service en beleving. De gastvrijheid waarmee de gasten ontvangen worden is tenslotte de service die de gasten zich blijven herinneren. Het entertainment tijdens het event laat een verpletterende indruk achter. Tenminste, als je het goed doet! Uiteindelijk gaat het om het totaal plaatje waar hospitality en entertainment onderdeel van uit maakt. Dit totaal plaatje moet kloppen en daar helpen wij je graag bij.

Direct in contact komen

Jouw event, onze missie!

Inspiratie nodig?