Voor ieder evenement een geschikte locatie!

Boenders Catering helpt om uw zakelijke, particuliere en publieke events te organiseren. Wij zorgen ervoor dat met een persoonlijke touch alles tip top in orde is. Wij zoeken samen met jullie naar de perfecte locatie en denken uiteraard mee met de invulling van jullie evenement evenals de aankleding ervan. Een uitgebreid buffet of diner tijdens uw personeels- of bedrijfsfeest? Een optreden van Jeroen van der Boom om het bedrijfsjubileum te vieren? Een lekker uitgebreide lunch om tijdens de vergadering even bij te komen? En zo hebben wij nog veel meer inspirerende ideeën! En neem vooral contact met ons op: niet is ons ten slotte te veel!

Lees meer
001-1-1024×682

Landgoed Zonnebeek

Dit prachtige Amerikaanse landhuis, met bijbehorend koetshuis, opstallen, omliggend park en aangrenzend natuurgebied (gebouwd in 1906) is de perfecte plek voor een prachtig event. Van bruiloft tot zakelijk event, met deze locatie stel je nooit de gasten teleur.

19620116_1522412427833323_8808016535504136252_o (1)

Wijngaard Hof van Twente

Het wijnbouwbedrijf, Wijngaard “Hof van Twente” vof in het Twentse Bentelo, behoort met 5,5 hectare grond tot één van de grootste wijngaarden van Nederland. Organiseer een diner tussen de wijnstronken, of neem contact met ons op voor andere mogelijkheden op deze locatie.

Wapen van Beckum

Wapen van Beckum

Het Wapen van Beckum is sinds decennia dé bekende feestlocatie in Twente, van een klein feestje tot een bruiloft voor meer dan duizend gasten.

De van oorsprong herberg (1895) is in de loop der eeuwen uitgegroeid tot een imposante Saksische boerderij. Historisch besef wordt gecombineerd met een moderne entree, een Engelse tuin en diverse open haarden. De terrassen met waterpartijen, lokken niet alleen de aanwezige gasten maar ook voorbijgangers. Het herkenbare Wapen is terug te vinden in de huisstijl.

Gote kerk

Grote Kerk Enschede

In het centrum van Enschede staat de, al meer dan 1000 jaar oude, Grote Kerk. De kerk met de markante toren, omgeven door grote terrassen, was tot het einde van de vorige eeuw in gebruik bij de Nederlands Hervormde Gemeente. In de imposante kerkzaal, het schip, komen cultuur en religie bij elkaar: deze ruimte is tegenwoordig te...

download (1)

De Kleine Willem

De Kleine Willem is één van de vier locaties van Het Wilmink Theater. Deze prachtige, in moderne jas gestoken Kleine Willem met een capaciteit van 290 stoelen, is een ideale plek voor o.a. voorstelling. Maar is ook te gebruiken voor een diner en/of feest.

Tuin van boven 1

Engelse Tuin

Ontdek de mooie Engelse Tuin van Het Wapen van Beckum. Een prachtig prieeltje, witte parasols, fontein en een stretchtent zijn items die niet ontbreken. Gaan jullie voor een personeelsfeest in de tuin? Of toch voor een prachtige bruiloft met ceremonie?

delden

De Flierveldshoeve

De Flierveldshoeve is een eigentijds landgoed in Twente, verscholen in het Twentse coulisselandschap tussen bossen en weiland van Twickel. Of u nu gebruik wenst te maken van de vergaderruimte op de bovenverdieping met wijds uitzicht over de vijver en weilanden of van de prachtige tuin met het terras, het kan allemaal. Ongestoord, te midden van de geluiden uit de natuur, de koeien met kalveren en de bezoekers van de vijver.

Knipsel

Hof te Boekelo

Midden in het natuurlijke landschap van Twente staat Landgoed Hof te Boekelo. Een prachtige locatie voor een bijzondere bruiloft (uitsluitend met overnachting in het grote vakantiehuis voor maximaal 22 gasten). De landelijke locatie is perfect voor speciale ceremonies op het landgoed of trouwen in het bos.

WhatsApp Image 2023-07-25 at 14.08.22

De Gobelinzaal - Rijksmuseum Twenthe

De Gobelinzaal in Rijksmuseum Twenthe is één van de mooiste zalen in Twente. Met aan de muren wandtapijten uit de 17e eeuw afkomstig van Koningin Emma en aan het plafond juist moderne kroonluchters, is het een zeer stijlvolle locatie voor recepties, huwelijken & andere evenementen

Bruilof-in-tuin-tipi-tenten

Catering bij u thuis!

Boenders Catering levert niet alleen op bovengenoemde locaties, maar ook bij jullie thuis of bij jullie op het bedrijf.  Wij luisteren naar jullie wensen en adviseren jullie over de verschillende onderdelen van jullie evenement. Samen komen we tot een uniek concept dat in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een bijzonder feest.

Een bijzonder evenement begint bij een bijzondere locatie!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Na jarenlange ervaringen en ongelofelijk veel evenementen kunnen wij goed inschatten welke locatie goed bij u past. Vul het contactformulier in en wij helpen u graag!

Wij hebben goede connecties met deze locaties en kunnen ten alle tijden langskomen om jullie rond te leiden!

Direct in contact komen

Bijzondere locatie, bijzonder event