Business catering & zakelijke evenementen

Complete ontzorging

Boenders Catering helpt met de organisatie van jouw zakelijke events. Wij zorgen ervoor dat met een persoonlijke touch alles tip top in orde is. Een uitgebreid buffet of diner tijdens uw personeels- of bedrijfsfeest? Een optreden van Jeroen van der Boom om het bedrijfsjubileum te vieren? Een lekker uitgebreide lunch om tijdens de vergadering even bij te komen? En zo hebben wij nog veel meer inspirerende ideeën! En neem vooral contact met ons op: niet is ons ten slotte te veel!

De eventorganisator van Twente!

Feestavond

Bedrijfsfeest

Een uitgebreid buffet of diner tijdens jouw personeels- of bedrijfsfeest? En later op de avond de voetjes van de vloer. Boenders Catering denkt graag met je mee om er een onvergetelijk feest van te maken en wij zorgen ervoor dat met een persoonlijke touch alles tip top in orde is.

19942966_1611124125598441_4816385872780222039_o

Beurs

Op een beurs is het de eerste indruk waar alles om draait. Klanten, partners en werknemers komen voor zakelijke doeleinden bijeen. Het is dan ook van groot belang dat de beurs als zakelijk event goed is georganiseerd en alles tot in de puntjes is verzorgd.

image-1-3

Relatie-event

Een relatie-event is de uitgelezen gelegenheid om aan relaties een blijk van waardering te geven voor jullie samenwerking. De juiste omgeving, sfeer en culinaire invulling van het event geeft de kans om elkaar eens in een andere setting te treffen.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Opening | Jubileum

Wij helpen graag met de organisatie van de ‘grand opening’ van jouw bedrijf en ook een bedrijfsjubileum biedt reden voor een feestje. Van het vinden van de juiste locatie tot het invullen van de culinaire wensen helpen we je bij het neerzetten van het perfecte zakelijke event.

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definiëren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jullie aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren, anders is het geen zakelijk evenement... Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Als Boenders Catering zijn we continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding, service en beleving. De gastvrijheid waarmee de gasten ontvangen worden is tenslotte de service die de gasten zich blijven herinneren. Het entertainment tijdens het event laat een verpletterende indruk achter. Tenminste, als je het goed doet! Uiteindelijk gaat het om het totaal plaatje waar hospitality en entertainment onderdeel van uit maakt. Dit totaal plaatje moet kloppen en daar helpen wij je graag bij.

Direct in contact komen

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?