Dessert - 'zoete afsluiter'

Een smakelijke afsluiting

Het dessert is het deel van het diner dat niet vergeten mag worden. Een heerlijke zoete afsluiter na het hoofdgerecht kan je natuurlijk niet laten staan. Tiramisu, bavarois, een crème brûlée of gewoon vers fruit, het kan allemaal. Een kaasplankje laten serveren? Ook dat is een heerlijke optie na het dessert. Boenders Catering kan je helpen met het verzorgen van een heerlijke afsluiting van het diner, precies zoals jij dat wil.

Dessert buffet of nét wat anders?

Kies jij voor een heerlijk dessert buffet of wil je mooi opgemaakte desserts in een glas. Er wordt in ieder geval gebruik gemaakt van verse dag producten, waarbij wij in ieder geval garant staan voor de beste smaak en kwaliteit. Het is leuk om je gasten extra te verrassen met een dessert buffet op bijvoorbeeld een speciale gelegenheid. Jij wil toch ook een dessert om je vingers bij af te likken?

Onze verschillende concepten

Wij hebben verschillende concepten liggen om een perfecte avond te organiseren, maar daarbij staan wij open voor nieuwe ideeën. Wij willen er voor zorgen dat de avond helemaal voldoet aan jouw wensen, dus wij kunnen gewoon verschillende aanpassingen maken waar nodig. Wil je naast een buffet ook nog een spektakel organiseren? Ook daar kun je ons voor inschakelen. Wij zijn namelijk een fullservice en party- evenementen cateraar dus kunnen alles voor jou uit handen nemen. Wij bestaan al langer dan 125 jaar, dus ervaring hebben we zeker. Het persoonlijke contact vinden wij wel erg belangrijk, want de familiewaarden staan bij ons hoog in het vaandel, dus ook met onze klanten bouwen wij graag een goede band op.

Kom gerust even langs

Ben je benieuwd naar de dessert mogelijkheden? Hieronder vind je onze dessert buffetten, maar in overleg kunnen we hier natuurlijk ook wat anders van maken. Het is maar net wat jij in gedachten hebt voor die speciale avond. Wil je ons het hele diner laten verzorgen? Wij doen het graag. Neem gewoon even contact met ons op zodat we alles rustig kunnen bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Dessert

Dessertbuffet

Tiramisu
Vruchten longueurs
Diverse soorten bavarois
Salade van vers fruit
Kleine glaasjes met mousse en crème brûlée

 

Dessert in glas

Yoghurtmousse | lemon curd | aardbeien
Tiramisu | gemarineerd rood fruit
Panna cotta | kaneel | gekarameliseerde appel

Beckum - Wapen van Beckum lezersmenu Tubantia Met chefkok en Roy Boenders

editie alle             Foto Carlo ter Ellen DTCT CTE20161020

 

Onze culinaire mogelijkheden

image-1-3

Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Hoe leuk is het dan om hier even wat extra tijd voor te nemen zodat je met een goed gevulde maag de dag weer aan kan. In ons assortiment vind je verschillende mogelijkheden voor een heerlijk begin van de dag.

Locatie - Boenders Catering

Lunch

Het ontbijt is belangrijk, maar de lunch mag ook zeker niet vergeten worden. Even een pauze tussen het werken door, een lunch op de familiedag of even een momentje om te genieten. De lunch zorgt weer voor goede energie om de rest van de dag vol te houden.

image-3-4

Barbecue

image-4-4

Twickel

Direct in contact komen

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?