Een kijkje achter de schermen

Wie zijn wij?

Wij zijn gedreven, vinden het een uitdaging om nieuwe projecten binnen te halen, maar houden de sfeer gezellig, bekend en intiem. Persoonlijk contact draagt ten slotte het meeste bij aan de ambiance en de beleving en zorgt ervoor dat u zeker weet dat alles geregeld is zoals u het graag wilt. Dit komt doordat Boenders Catering een familiebedrijf is. Opgezet door de familie Boenders en sinds die tijd zijn wij al jaren een betrouwbare cateraar.

Team Boenders

Een feest met Boenders, wat staat me te wachten?

Als we elkaar wat beter leren kennen, wordt het gemakkelijker samenwerken. Dus beginnen we met een kennismaking. Daarin verkennen we waar jullie naar op zoek zijn en wat wij kunnen bieden. Maar ook wat jullie aanspreekt in een evenement, wat jullie organisatie kenmerkt en waar jullie vandaan komen. Wij zijn een Twents familiebedrijf met meer dan 125 jaar ervaring, wie zijn jullie?

Goed, we weten ondertussen wat voor evenement we gaan organiseren. Maar welk concept we dit mee gaan geven, dat moet allemaal nog besloten worden. Jullie hebben al wel allerlei beelden van het evenement in gedachten en dit is een goed moment om die beelden te bespreken. Wat past bij de doelgroep van het evenement en bij jullie organisatie? Met welk concept gaan we echt iets bijzonders neerzetten? Benen op tafel en brainstormen maar!

Ons team gaat naar huis na de benen-op-tafel-bijeenkomst en zit vol met ideeën. Tijd om het e.e.a. op papier te zetten. Want hoe gaan we de ruimtes indelen? Welke materialen hebben we nodig en welke mensen zetten we in specifiek bij dit evenement? We maken een plan waarin alle belangrijke onderdelen van het evenement een plek krijgen. Het concept is tot in de puntjes uitgewerkt en nu is het tijd om aan de slag te gaan. De voorbereiding is begonnen!

We hebben de afgelopen weken regelmatig contact gehad, maar nu is het eindelijk zover: jullie evenement vindt morgen plaats! Wij zijn er vandaag al om alles op te bouwen: onze tenten worden neergezet en ingericht, de tap wordt aangesloten.. De puntjes worden op de i gezet. Allemaal op tijd naar bed voor de volgende dag. En die dag verloopt zoals jullie hopen: de gasten hebben een prachtige ervaring.

Direct in contact komen

Together we create happiness