Slide One

Fullservice party- en evenementen cateraar

Slide One

Fullservice party- en evenementen cateraar

Boenders Catering: gedreven door passie!

Gevestigd in het Wapen van Beckum, in dat kleine plaatsje in Twente waar het zo gezellig is, maar inzetbaar in het hele land. Wij zijn gedreven, vinden het een uitdaging om nieuwe projecten binnen te halen, maar houden de sfeer gezellig, bekend en intiem.

Persoonlijk contact draagt ten slotte het meeste bij aan de ambiance en de beleving en zorgt ervoor dat je zeker weet dat alles geregeld is zoals jij het graag wilt.

Je kunt het ons vragen: "Wat is leuker: het cateren van grote regionale en landelijke projecten of de verzorging van particuliere feesten."

We kunnen je er geen antwoord op geven, het liefste doen we het allemaal!

Lees meer

Maatwerk is onze specialiteit!

Onze keukenbrigade is het hart van onze organisatie. Met dagverse ingrediënten staan wij garant voor smaak en kwaliteit. Onder leiding van onze chef-kok Johan Drenth werken onze chefs elke dag om de mooiste gerechten klaar te maken. Van kleine amuses tot aan prachtige diners voor grote en kleine groepen.

Maatwerk is onze specialiteit. Ons keukenteam neemt graag de tijd om unieke smaakbelevingen en foodconcepten te creëren. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?

Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Neem contact op

Persoonlijke touch op ieder event

Maak kennis met onze bedrijven

48372280_2322551631122350_4849679888694640640_o

Wapen van Beckum

Met meer dan 125 jaar ervaring is Het Wapen van Beckum de feestlocatie voor bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen in de omgeving van Hengelo en Enschede. Er is altijd een hartelijk ontvangst voor individuen, maar ook gezelschappen tot 1200 personen heten wij van harte welkom.

het-wapen-van-beckum-restaurant-bij-boenders-18122814225412

Restaurant Bij Boenders

Met onze ambiance, gastvrijheid en gerechten proberen wij je telkens weer te verrassen. Een wisselende à la carte kaart, heerlijke seizoenspecialiteiten, maar natuurlijk kun je ook blijven kiezen voor de klassiekers in dit prachtige restaurant met Twents/Saksische architectuur.

privé catering events - locaties - Boenders Catering - Landgoed den Vossenbosch

Boenders Catering

Boenders Catering draagt bij aan de beleving van een feest, partij of evenement. We lopen telkens over van ideeën voor de aankleding en foodconcepten. Op zoek naar een fullservice party- en evenementen cateraar? Met ons hele team is het onze uitdaging om voor een onvergetelijke dag te zorgen.

Onze referenties

Wij werken onder andere voor:
logo (1)
Fbkgames-logo
military-t

Goed eten, goed drinken