Maatwerk in smaak en beleving
Bij Boenders Catering draait alles om de optimale culinaire beleving. Passie, inspiratie en dagverse producten vormen de basis van alles wat we doen. Onder leiding van chef-kok Johan Drenth bereidt onze keukenbrigade de mooiste gerechten. Van verfijnde amuses tot uitgebreide buffetten en diners.
Maatwerk is onze specialiteit. Samen met jou creëren we een uniek foodconcept dat perfect aansluit bij jouw wensen en gelegenheid. Op deze pagina vind je alvast een greep uit ons culinaire aanbod om inspiratie op te doen.
Onze culinaire mogelijkheden
Ontbijt
Een goede dag begint met een heerlijk ontbijt. Kies voor een gezonde start, geniet van vers gebakken eitjes en trakteer op een glaasje mimosa. Zo begint de dag feestelijk en kan de rest van de dag alleen maar beter worden!
Lunch
Geen inspiratie voor een lekkere lunch? Geen zorgen! Wij verzorgen graag een complete lunch. Van gezonde broodjes tijdens een zakelijke bijeenkomst of een luxe lunch voor speciale gelegenheden. Samen zorgen we voor een heerlijke lunch die bij iedereen in de smaak valt.
Buffetten
Een zakelijke bijeenkomst, een familiefeest of buurtborrel, maak het evenement compleet met een uitgebreid buffet. Een luxe koud en warm buffet, een buffet met een Italiaans tintje of een vegetarisch buffet, bij een buffet kan iedereen kiezen wat hij of zij lekker vindt.
Shared Dining
Op stoere houten planken allerlei kleine gerechtjes in het midden van de tafel waar je samen van kunt genieten. Eten is naast het genieten van lekkere hapjes ook vooral een sociale gelegenheid. Shared dining met een mediterraanse touch of gericht op de Twentse keuken. Wij regelen het!
Tapas
Een food corner met allerlei kleine Spaanse of Hollandse hapjes waar men zelf wat lekkers uit kan zoeken. Zo wordt niemand gestoord op de dansvloer met de vraag of ze trek hebben in een hapje! Diverse (Hollandse) Tapas bereid door onze keukenbrigade.
Live Cooking
Wat zorgt er beter voor extra beleving dan live bereiding van de gerechten tijdens jouw evenement? Wij hebben diverse Live Cooking mogelijkheden waarbij de gerechten op de OFYR of in the Oklahoma Smoker bereidt worden.
Dessert
Het dessert is het deel van het diner dat niet vergeten mag worden. Een heerlijke zoete afsluiter na het hoofdgerecht kan je natuurlijk niet laten staan. Tiramisu, bavarois, een crème brûlée of gewoon vers fruit, het kan allemaal.
Borrelhapjes
Wat is een borrel zonder hapjes? Ga je voor de bekende klassiekers zoals blokjes kaas, roggebrood met haring en een oer-Hollandse bitterbal? Of kies je liever voor een luxere insteek met verfijnde amusehapjes en culinaire bites?
































