Beurzen & Boenders Catering

Een zakelijke ambiance

Klanten, partners en werknemers komen allemaal voor zakelijke doeleinden bijeen voor jouw beurs. Het is daarom van groot belang dat de beurs goed is georganiseerd en daar horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes bij. Kleine luxe amuses doen het altijd goed, niet alleen om de honger te stillen, maar zo laat je ook zien dat je je best hebt gedaan in de voorbereiding. Niet alleen de amuses zijn belangrijk, maar de locatie moet ook niet vergeten worden. Boenders Catering beschikt over een aantal perfecte locaties voor jouw beurs.

Een bijzondere locatie

Niet elke locatie is geschikt voor een beurs. De locatie moet goed bereikbaar zijn, maar tegelijkertijd ook een bijzondere uitstraling hebben. Je wilt tenslotte dat jouw potentiële klanten jou op een speciale manier onthouden. Wij kunnen jou helpen met het organiseren van de beurs, gewoon bij ons op locatie. Daarbij zorgen wij voor de juiste aankleding, de perfecte amuses en heerlijk gekoelde drankjes. Heb je nog speciale wensen? Ook dit kunnen wij voor je regelen.

Smaak en kwaliteit

Wij kunnen je met trots vertellen dat onze chefs dagelijks de mooiste gerechten klaarmaken en maatwerk onze specialiteit is. Met dagverse ingrediënten staan wij garant voor smaak en kwaliteit. Ook het persoonlijke contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zitten graag met je om de tafel om alle ideeën door te spreken, net zolang tot het perfecte idee er uit komt rollen.

Boenders Catering op jouw beurs?

Heb je inmiddels al bepaalde ideeën en wil je dat graag samen met ons bespreken of ben je benieuwd naar onze concepten? Neem gerust even contact op of laat je gegevens achter. Wij zullen je dan even terug bellen. Even langskomen in Beckum mag natuurlijk ook. Wij staan voor je klaar met een kopje koffie.

De eventorganisator van Twente!

Feestavond

Bedrijfsfeesten

Een uitgebreid buffet of diner tijdens jouw personeels- of bedrijfsfeest? Boenders Catering helpt om jouw zakelijke events te organiseren. Wij zorgen ervoor dat met een persoonlijke touch alles tip top in orde is.

19942966_1611124125598441_4816385872780222039_o

Beurzen

Klanten, partners en werknemers komen allemaal voor zakelijke doeleinden bijeen voor jouw beurs. Het is daarom van groot belang dat de beurs goed is georganiseerd en daar horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes bij.

image-1-3

Relatie-events

Om jouw bedrijf in een beter licht te zetten en tegelijkertijd je waardering te uiten is een relatie-event van groot belang. Een mooie locatie en heerlijke hapjes en drankjes dragen hier natuurlijk aan bij.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Opening / jubilea

Wij organiseren graag jouw ‘grand opening’ en staan graag even stil bij een mooi jubileum. Wij regelen alles voor je. Van het eten en drinken, de eventuele locatie met aankleding tot het entertainment.

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan de hand van verschillende opties. Wij kunnen het voor je regelen. Wij gebruiken alleen dagverse producten waarbij wij garant staan voor smaak en kwaliteit en verzorgen alles tot in de puntjes.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

Direct in contact komen

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?