Restaurant & catering

Al twintig jaar lang verzorgen wij catering zowel bij gasten thuis, op bedrijven en tijdens evenementen.

Fullservice party- en evenementen

Boenders Catering is al vele jaren een betrouwbare partner bij een tal van evenementen.

Al jaren een betrouwbare cateraar

Met dagverse ingrediënten staan wij garant voor smaak en kwaliteit.

boenders

Diverse Catering mogelijkheden in Boekelo en omstreken

Het kleine maar prachtige plaatsje Boekelo ligt vlak naast Enschede, dit kent u wel van het evenement Military Boekelo-Enschede, en ons kent u dan waarschijnlijk ook: wij organiseren de catering tijdens dit jaarlijkse evenement. Woont u in Boekelo of bent u op zoek naar een cateraar voor een specifieke locatie in de omgeving van Boekelo? Dan kunnen wij u verder helpen! Al twintig jaar verzorgen wij catering zowel bij gasten thuis, op bedrijven en tijdens evenementen. Van hapjes voor een verjaardag tot uitgebreide personeelsfeesten of evenementen met een spectaculaire aankleding, entertainment, drankjes en spijzen! Niets is Boenders Catering te veel.

Bent u op zoek naar een cateraar in Boekelo voor uw zakelijk of privé evenement? Of juist aan het rondneuzen om inspiratie op te doen voor een publieksevent die u organiseert net zoals Military Boekelo-Enschede? Boenders Catering heeft ervaring met het organiseren van verschillende grotere evenementen, maar ook kleinere projecten, zoals bijvoorbeeld een barbecue in de tuin van iemand die zijn zestigste verjaardag wilde vieren.

Ervaar Boenders Catering in Boekelo

Catering in Boekelo

Bekijk op de website een aantal voorbeelden van verschillende mogelijkheden bij Boenders Catering als cateraar in Boekelo. Hierbij kunt u denken aan culinaire variaties of kunt u ideeën op doen door onze sfeerimpressies eens nader te inspecteren. Houdt onze nieuwspagina in de gaten voor de verschillende ontwikkelingen en ‘last but not least’: neem contact met ons op om ideeën uit te wisselen, wij denken dat we samen tot een heel mooi iets kunnen komen!

Direct in contact komen