In moderne jas gestoken bonbonnière

De Kleine Willem

De Kleine Willem is een 130 jaar oude theaterzaal in Enschede die na een complete renovatie in 2014 nieuw leven is ingeblazen. Met 290 stoelen is de Kleine Willem geschikt voor cabaret, kleinkunst, toneel- en muziekproducties, maar ook congressen, presentaties en afscheidsdiensten zijn bij de Kleine Willem te organiseren. De unieke samenwerking tussen Boenders Catering en het Wilmink Theater betekend dat elk event in de Kleine Willem tot in de puntjes verzorgd zal worden. Een dag die indruk zal maken.

Meer informatie

Een greep uit onze locaties

Huis 't Joppe - Locaties - Boenders Catering

Huis 't Joppe

Huis 't Joppe is een rijksmonument iets ten oosten van Joppe, vlakbij Deventer. De combinatie tussen de bosrijke omgeving, het prachtige landhuis en de loofgang maakt dit een unieke trouwlocatie.

Wijngaard-Hof-van-Twente-Locaties-Boenders-Catering

Wijngaard Hof van Twente

Trouwen in de wijngaard of dineren tussen de wijnranken? Tijdens het langste weekend van het jaar verzorgen wij hier het Twents Wijngaarddiner. Een unieke locatie voor een onvergetelijke dag.

Landgoed-den-Vossenbosch-Locaties-Boenders-Catering-768x510

Landgoed den Vossenbosch

Verborgen in de bossen van Hoge Hexel ligt Landgoed den Vossenbosch, een prachtige trouwlocatie. Trouwen aan het water, een fotosessie tussen de rhododendrons en 's avonds los gaan tijdens het avondfeest.

Grote-Kerk-Enschede-Locaties-Boenders-Catering-768x557

Grote Kerk Enschede

Midden op de Oude Markt in Enschede staat de Grote Kerk, ook wel de huiskamer van Enschede genoemd. Een onvergetelijke locatie om een feest of evenement te organiseren.

Een bijzonder evenement begint bij een bijzondere locatie!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Door de jarenlange samenwerking met bovengenoemde locaties hebben wij ervaring met het organiseren van events en zijn wij bekend met de mogelijkheden bij die gelegenheden. Maar ook op locaties die niet op onze website genoemd worden verzorgen wij al jarenlang de catering, denk hierbij aan de eigen achtertuin, een bedrijventerrein of andere unieke locatie.

Deze ervaring delen wij graag door samen, nadat we de locatie bepaald hebben, jullie wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden hierin te bespreken. Samen brainstormen levert prachtige ideeën op!

Tijd om er voor te zorgen dat het een prachtig evenement gaat worden! Wij brengen jullie in contact met de juiste connecties en zorgen samen voor de perfecte invulling. Meubilair, tenten, decoratie, culinaire invulling, entertainment, niets is ons te veel!

Aan dit alles ligt een prachtige locatie ten grondslag, de basis van een onvergetelijk evenement.

Bijzondere locatie, bijzonder event

Sfeerimpressie van onze locaties