Een mijlpaal behaald

Iets te vieren?

Hebben jullie een koperen, zilveren of gouden jubileum bereikt? Oftewel: zijn jullie 12.5 jaar, 25 jaar of 50 jaar getrouwd? Dan is het reden voor een feest. Tegenwoordig is het een hele prestatie om nog een gouden jubileum te halen dus hier mag je best trots op zijn. Ook bedrijven vieren jubilea, bijvoorbeeld wanneer iemand 25 jaar in dienst is.

Drankjes en amuses

Zorg er voor dat jouw jubileumfeest een groot succes wordt door het inschakelen van een goede cateraar. Het eten op een feest is vaak erg belangrijk, dus dit moet geheel op rolletjes lopen. Het eten moet warm zijn, er moet voldoende zijn en het is belangrijk als er dagverse producten worden gebruikt. Onze keukenbrigade is het hart van onze organisatie en wij staan dus ook garant voor smaak en kwaliteit, want dat vinden wij erg belangrijk. Wil je kleine amuses of een geheel verzorgd diner? Wij regelen alles voor je.

De service van Boenders Catering

Wil je dat wij alles uit handen nemen? Wij hebben verschillende concepten en ideeën en kunnen jouw hele feest regelen. Denk hierbij aan het eten en drinken, de muziek, het entertainment en het aankleden van de locatie. Als je zelf al iets in gedachten hebt, is dat natuurlijk helemaal goed. Wij passen alles graag aan op jouw wensen en behoeften zodat het een geheel persoonlijk feest wordt. Wij geloven in de unieke eigenschappen van een organisatie die naar haar klanten luistert, hun inspireert, kennis deelt en bewust nadenken en dat willen wij jou ook bieden.

Boenders Catering op jouw jubileumfeest?

Mogen wij jouw jubileumfeest regelen of wil je nog wat meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan even of vul het contactformulier in zodat wij jou kunnen bereiken. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend, maar wij vinden het leuk om met jou in contact te komen. Liever meteen op locatie komen? Geen probleem, loop gerust even binnen voor een kopje koffie in het mooie Beckum.

De eventorganisator van Twente!

Feestavond

Feestavonden

Soms is het tijd voor ontspanning. En dan ga je natuurlijk voor thema-avond zoals Carribean Night, Western, Casino, Back to the Sixties, Italian Macho of Tirol. Deze avonden zijn een combinatie van entertainment, activiteiten, eten en drinken.

Verjaardagen

Verjaardagen

Er is er een jarig hoera! En wie jarig is, die geeft een feestje! Zullen we het hebben over de aankleding, welkomstdrankje en de hapjes of is de taart het belangrijkst? Wij helpen je in ieder geval met alle organisatie.

Locatie - Wijngaard Hof van Twente - Privé events - Bruiloft - Boenders Catering

Bruiloften

Wij werken samen met jou aan de mooiste dag uit je leven. Een bruiloft is erg persoonlijk en met Boenders Catering zorgen we er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Een mooie locatie en heerlijk eten zijn hier bij belangrijk.

Familiedag - open haard

Familiedagen

Eenmaal per jaar is het familiedag: een leuke activiteit met z'n allen (jong en oud) en daarna lekker eten en drinken. Wij helpen meedenken over een leuke activiteit en zetten daarna de terrasdeuren open voor de gezelligheid achteraf!

Een verjaardagsfeest in mijn eigen achtertuin?

Hoewel we met het Wapen van Beckum over een prachtlocatie beschikken, zien we dat steeds meer mensen het fijn vinden om in hun eigen omgeving een event te laten plaatsvinden. Dat varieert van bruiloften in een naastliggend weiland of een 60-jarige verjaardag bij iemand in de achtertuin. Het kan ons niet gek genoeg.

Ook hierbij geldt dat de wens van de klant centraal staat. We kunnen de volledige aankleding van het event voor onze rekening nemen, omdat we over eigen tenten, barren en ander decoratiemateriaal beschikken. Een heerlijke barbecue met de OFYR behoort ook tot de mogelijkheden. Want dat is deel twee van onze dienstverlening: wij verzorgen uiteraard het eten en drinken op de door jullie gekozen locatie.

Verjaardagen zijn altijd maatwerk. Het heeft dan ook geen zin om hiervoor met standaardtarieven te werken, omdat simpelweg iedere vraag anders is. We bieden je met alle plezier een offerte aan, nadat we jouw vraag goed in kaart hebben gebracht. Een offerte aanvragen dat doe je hier.

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Als Boenders Catering zijn we continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding, service en beleving. De gastvrijheid waarmee de gasten ontvangen worden is tenslotte de service die de gasten zich blijven herinneren. Het entertainment tijdens het event laat een verpletterende indruk achter. Tenminste, als je het goed doet! Uiteindelijk gaat het om het totaal plaatje waar hospitality en entertainment onderdeel van uit maakt. Dit totaal plaatje moet kloppen en daar helpen wij je graag bij.

Direct in contact komen

Jouw event, onze missie!

Inspiratie nodig?