Bedrijfsopening & -jubilea

Reden voor een feestje

Het is natuurlijk altijd een goede reden voor een feestje, maar met een jubileum of een opening moet er net even wat extra aandacht aan worden besteed. Heb je bijvoorbeeld net hectische weken achter de rug omdat je bezig was met de verbouwing van jouw winkel of restaurant of valt er wat te vieren, maar heb je geen tijd om iets speciaals voor te bereiden? Boenders Catering helpt je graag bij het organiseren van jouw feest. Een ‘grand opening’ en even stil staan bij het jubileum is wel op zijn plaats.

Een belangrijk moment

Bij een catering bedrijf denk je waarschijnlijk aan het eten en drinken waar Boenders Catering voor kan zorgen, maar wij zorgen voor het hele totaal plaatje. Heb je geen gepaste locatie? Wil je graag het feestje vieren buiten de deur? Wil je een speciaal optreden op jouw ‘grand opening’? Wij regelen het allemaal voor je. Denk hierbij dus aan het eten en drinken, de eventuele locatie met aankleding, het entertainment en ga zo nog maar even door. Daarbij is onze keukenbrigade het hart van onze organisatie en zijn smaak en kwaliteit erg belangrijk.

Wat kunnen wij je bieden?

Wij geloven in de unieke eigenschappen van een organisatie die naar haar klanten luistert, hun inspireert, kennis deelt en bewust nadenken en dat willen wij jou ook bieden. Daarom vinden wij het persoonlijke contact met onze klanten ook zo waardevol. De wensen en behoeften van jou zijn bij ons het allerbelangrijkste en daar houden wij natuurlijk rekening mee. Daarbij hebben wij ook verschillende concepten liggen die wij jou kunnen bieden.

Boenders Catering op jouw bedrijfsopening of jubileum?

Gaat jouw hart sneller kloppen en loopt het water je al in de mond bij de gedachte van alle lekkere hapjes en drankjes? Dan is het wellicht een goed idee om ons even op te bellen. Je mag ook het contactformulier invullen op onze website, want dan bellen wij je gewoon even op om alle mogelijkheden door te spreken of een afspraak te maken. Je mag uiteraard ook gewoon even op locatie langskomen voor een kopje koffie.

De eventorganisator van Twente!

Feestavond

Bedrijfsfeesten

Een uitgebreid buffet of diner tijdens jouw personeels- of bedrijfsfeest? Boenders Catering helpt om jouw zakelijke events te organiseren. Wij zorgen ervoor dat met een persoonlijke touch alles tip top in orde is.

19942966_1611124125598441_4816385872780222039_o

Beurzen

Klanten, partners en werknemers komen allemaal voor zakelijke doeleinden bijeen voor jouw beurs. Het is daarom van groot belang dat de beurs goed is georganiseerd en daar horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes bij.

image-1-3

Relatie-events

Om jouw bedrijf in een beter licht te zetten en tegelijkertijd je waardering te uiten is een relatie-event van groot belang. Een mooie locatie en heerlijke hapjes en drankjes dragen hier natuurlijk aan bij.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Opening / jubilea

Wij organiseren graag jouw ‘grand opening’ en staan graag even stil bij een mooi jubileum. Wij regelen alles voor je. Van het eten en drinken, de eventuele locatie met aankleding tot het entertainment.

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doet je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan de hand van verschillende opties. Wij kunnen het voor je regelen. Wij gebruiken alleen dagverse producten waarbij wij garant staan voor smaak en kwaliteit en verzorgen alles tot in de puntjes.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

Direct in contact komen

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?