Recepties & Borrels

Heerlijke hapjes en drankjes

Een verse soep, een heerlijk buffet, frisse drankjes en hapjes. Dit maakt een receptie of borrel nét wat leuker. Is er een reden om iemand in het zonnetje te zetten of hebben jullie gewoon even zin in een gezellige borrel met collega’s? Een receptie of een borrel kan om elke reden gehouden worden, maar het is daarbij wel leuk om er net even wat meer aandacht aan te besteden dan de normale borrel op kantoor. Heb je daar eigenlijk geen tijd voor? Boenders Catering kan je helpen om een leuke en gezellige receptie of borrel te organiseren die je niet snel meer zal vergeten.

Lees meer

Een goede ambiance

Naast het verzorgen van het eten en drinken kun je Boenders Catering ook inschakelen om het hele event te regelen. Wij zijn namelijk een fullservice party en evenementen cateraar dus wij staan er om te springen om alles te organiseren. Een locatie die mooi is aangekleed met goed licht en geluid zorgen al voor wat extra sfeer. Als daarna het heerlijke eten wordt geserveerd zal iedereen in een goede stemming zijn en kunnen jullie met een gerust hart genieten van al het lekkers, zonder dat je je druk hoeft te maken over de verdere organisatie.

Persoonlijk voor jou

Het persoonlijke contact vinden wij erg belangrijk omdat het ook deels bijdraagt aan de ambiance en de beleving van de receptie of borrel. Wij zorgen dat al jouw wensen en behoeften worden meegenomen in de voorbereiding, zodat alles helemaal wordt zoals jij het in gedachten hebt. Heb je eigenlijk nog geen idee? Wij hebben ook verschillende concepten liggen die al voor een paar gezellige borrels hebben gezorgd.

Een receptie of borrel om niet te vergeten

Wij vinden elk event weer een uitdaging en zullen onze handen uit de mouwen steken om hier een geslaagde dag van te maken. Daarbij is geen groep ons te groot en deinzen wij nergens voor terug. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het organiseren van een receptie of borrel? Neem gerust even contact met ons op of loop even binnen bij het Wapen van Beckum.

De eventorganisator van Twente!

Feestavond

Bedrijfsfeesten

Een uitgebreid buffet of diner tijdens jouw personeels- of bedrijfsfeest? Boenders Catering helpt om jouw zakelijke events te organiseren. Wij zorgen ervoor dat met een persoonlijke touch alles tip top in orde is.

19942966_1611124125598441_4816385872780222039_o

Beurzen

Klanten, partners en werknemers komen allemaal voor zakelijke doeleinden bijeen voor jouw beurs. Het is daarom van groot belang dat de beurs goed is georganiseerd en daar horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes bij.

image-1-3

Relatie-events

Om jouw bedrijf in een beter licht te zetten en tegelijkertijd je waardering te uiten is een relatie-event van groot belang. Een mooie locatie en heerlijke hapjes en drankjes dragen hier natuurlijk aan bij.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Opening / jubilea

Wij organiseren graag jouw ‘grand opening’ en staan graag even stil bij een mooi jubileum. Wij regelen alles voor je. Van het eten en drinken, de eventuele locatie met aankleding tot het entertainment.

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan de hand van verschillende opties. Wij kunnen het voor je regelen. Wij gebruiken alleen dagverse producten waarbij wij garant staan voor smaak en kwaliteit en verzorgen alles tot in de puntjes.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

Direct in contact komen

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?