Relatie events & netwerkbijeenkomsten

Relatiegeschenken maar dan anders

Je waardering laten blijken door middel van een relatie-event is natuurlijk erg hip. Relatiegeschenken worden veel rond gestuurd om jouw klanten, partners of leveranciers te bedanken, maar dit kan natuurlijk ook op een andere manier. Om jouw bedrijf in een beter licht te zetten en tegelijkertijd je waardering te uiten is een relatie-event van groot belang. Een mooie locatie en heerlijke hapjes en drankjes dragen hier natuurlijk aan bij.

Lees meer

Een zakelijke uitstraling en goede sfeer

Wij kunnen je daarbij helpen! Even met je klanten en partners praten in een andere ambiance kan nooit kwaad. Daarom is het erg belangrijk om een bijzondere locatie uit te kiezen, die tegelijkertijd een zakelijke uitstraling heeft en een gezellige sfeer biedt. Je wil natuurlijk laten zien dat jouw bedrijf precies weet hoe ze een event moeten organiseren. Wij hebben een mooie locatie die perfect dient voor relatie-events, waarbij wij alles voor jou regelen. Van lekkere amuses en een drankje om mee te proosten, tot aan de verlichting en aankleding van de locatie.

Ons uitgebreide assortiment

Heb je speciale wensen en behoeften die terug moeten komen in de aankleding? Heb je eigenlijk nog geen idee wat het moet worden? Wij hebben ook verschillende concepten liggen die wij door de jaren heen hebben verzameld en uitgevoerd. In februari 2020 bestaan wij 125 jaar, dus je kan je vast wel voorstellen dat wij inmiddels van alles hebben gedaan. Het persoonlijke contact, de precisie en het maatwerk vinden wij erg belangrijk, samen met ons uitgebreide en gevarieerde aanbod aan service, eten en drinken.

Meer weten over de mogelijkheden?

Zie jij het wel zitten om met ons een relatie-event te organiseren en ben je benieuwd naar de locatie? Neem gerust even contact op en wij vertellen je alles wat je wil weten. Als je wil dat wij even contact met je opnemen kan je gewoon even je gegevens bij ons achterlaten. Liever meteen de locatie bekijken? Loop dan even bij ons binnen in het mooie Beckum.

De eventorganisator van Twente!

Feestavond

Bedrijfsfeesten

Een uitgebreid buffet of diner tijdens jouw personeels- of bedrijfsfeest? Boenders Catering helpt om jouw zakelijke events te organiseren. Wij zorgen ervoor dat met een persoonlijke touch alles tip top in orde is.

19942966_1611124125598441_4816385872780222039_o

Beurzen

Klanten, partners en werknemers komen allemaal voor zakelijke doeleinden bijeen voor jouw beurs. Het is daarom van groot belang dat de beurs goed is georganiseerd en daar horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes bij.

image-1-3

Relatie-events

Om jouw bedrijf in een beter licht te zetten en tegelijkertijd je waardering te uiten is een relatie-event van groot belang. Een mooie locatie en heerlijke hapjes en drankjes dragen hier natuurlijk aan bij.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Opening / jubilea

Wij organiseren graag jouw ‘grand opening’ en staan graag even stil bij een mooi jubileum. Wij regelen alles voor je. Van het eten en drinken, de eventuele locatie met aankleding tot het entertainment.

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan de hand van verschillende opties. Wij kunnen het voor je regelen. Wij gebruiken alleen dagverse producten waarbij wij garant staan voor smaak en kwaliteit en verzorgen alles tot in de puntjes.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

Direct in contact komen

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?