Seminars & Congressen

Zakelijk event en heerlijk eten

Een belangrijk event om je kennis uit te breiden. Een seminar of congres moet natuurlijk gepaard gaan met heerlijke hapjes en een goede locatie. Wij kunnen je helpen met het organiseren van elk zakelijk event. Goede vergaderruimtes, televisies voor jouw presentatie en alle artikelen die je maar nodig hebt kunnen wij voor je regelen. Alle keuzes die je maakt zijn belangrijk voor de sfeer van deze dag. Het netwerken voor jouw bedrijf staat op deze dag ook erg centraal, dus het is niet zomaar iets wat je gaat organiseren.

Lees meer

Complete ontzorging

Wij kunnen de hele organisatie uit jouw handen nemen, zodat jij je kan focussen op de inhoud van het seminar of congres. Koffie en thee, heerlijke lunch broodjes, wat te drinken en luxe opgemaakte amuses kunnen op deze dag niet ontbreken. Met een lege maag kan niemand zich namelijk concentreren. Heb jij nog speciale wensen en behoeften wat je terug wil zien op het congres? Geef het aan en wij regelen het voor je.

Het gebruik van dagverse producten

Wij zorgen ervoor dat met een persoonlijke touch alles helemaal in orde is. Dit doen wij mede door het gebruik van dagverse producten waarbij wij garant staan voor smaak en kwaliteit. Wij werken er hard voor om mooie en heerlijke gerechten te maken, want het oog wil natuurlijk wat. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels veel concepten liggen die wij met jouw wensen erbij kunnen gebruiken. Wil je iets compleet nieuws of een bepaald thema? Wij willen graag met jou brainstormen.

Kennis delen en lekker eten

Wil jij deze heerlijke producten terugzien op jouw seminar of congres? Neem dan even contact met ons op. Je kan ons altijd even bellen of je gegevens achterlaten op onze website. Wij zullen je dan zo snel mogelijk terugbellen. Je mag ook altijd even bij ons op locatie langskomen voor een kopje koffie.

De eventorganisator van Twente!

Feestavond

Bedrijfsfeesten

Een uitgebreid buffet of diner tijdens jouw personeels- of bedrijfsfeest? Boenders Catering helpt om jouw zakelijke events te organiseren. Wij zorgen ervoor dat met een persoonlijke touch alles tip top in orde is.

19942966_1611124125598441_4816385872780222039_o

Beurzen

Klanten, partners en werknemers komen allemaal voor zakelijke doeleinden bijeen voor jouw beurs. Het is daarom van groot belang dat de beurs goed is georganiseerd en daar horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes bij.

image-1-3

Relatie-events

Om jouw bedrijf in een beter licht te zetten en tegelijkertijd je waardering te uiten is een relatie-event van groot belang. Een mooie locatie en heerlijke hapjes en drankjes dragen hier natuurlijk aan bij.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Opening / jubilea

Wij organiseren graag jouw ‘grand opening’ en staan graag even stil bij een mooi jubileum. Wij regelen alles voor je. Van het eten en drinken, de eventuele locatie met aankleding tot het entertainment.

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met u aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als u slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doet u er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie u ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor uw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van uw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan de hand van verschillende opties. Wij kunnen het voor je regelen. Wij gebruiken alleen dagverse producten waarbij wij garant staan voor smaak en kwaliteit en verzorgen alles tot in de puntjes.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

Direct in contact komen

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?