Vergaderingen & Brainstormsessies

Een zakelijk moment

Een kopje koffie of thee, een glas water en heerlijke belegde broodjes met verse jus d’orange tijdens een belangrijke vergadering op een interne- of externe locatie. Dit is belangrijk voor de opperste concentratie die je tijdens een vergadering of training nodig hebt. Uitgebreide brainstormsessies en strategiebepalingen wil je natuurlijk met succes laten slagen. Heb je zelf een fijne locatie of ben je nog op zoek naar een vergaderruimte waar je nergens van wordt afgeleid? Wij ontvangen je graag bij ons of zoeken naar een andere locatie waar jij met je team rustig kan vergaderen.

Het stimuleren van de productiviteit

Wij verwennen je graag met de lekkernijen op maat tijdens jullie vergadering, zodat je gewoon rustig door kan brainstormen. Eten en drinken zorgt namelijk ook voor een hogere productiviteit van de deelnemers. Alle benodigdheden zullen in deze ruimte aanwezig zijn, zodat niks jullie meer kan belemmeren. Voldoende notitieblokken, pennen, een flipover, een snelle wifi-verbinding en een goed tv scherm zijn natuurlijk essentieel in een vergaderruimte. Heb je daarbij nog speciale wensen en behoeften? Wij zorgen dat het aanwezig is, zodat jullie ongestoord kunnen vergaderen en tot goede ideeën komen.

Wat doen wij?

Wij leveren altijd dagverse producten en een gevarieerd aanbod aan service, eten en drinken dat je kennis laten maken met wat Oost Nederland “echt” te bieden heeft. Maatwerk en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel om jou als klant tevreden te houden. Wij helpen je daarom graag met het organiseren van een vergaderdag op een rustige locatie om jullie net dat extra zetje in de rug te geven. Heb je zelf al een paar ideeën? Wij brainstormen graag met jou over deze dag, zodat het precies verloopt zoals jij dat wil.

Hoe kom je met ons in contact?

Voor meer informatie over deze manier van vergaderen kan je ons gerust even bellen. Je gegevens achterlaten op de website is ook een optie. Wij zullen dan contact met je opnemen om je meer te vertellen. Als je vast onze prachtige vergaderlocatie wil bekijken kan je vast langskomen bij het Wapen van Beckum om het één en ander te bespreken.

De eventorganisator van Twente!

Feestavond

Bedrijfsfeesten

Een uitgebreid buffet of diner tijdens jouw personeels- of bedrijfsfeest? Boenders Catering helpt om jouw zakelijke events te organiseren. Wij zorgen ervoor dat met een persoonlijke touch alles tip top in orde is.

19942966_1611124125598441_4816385872780222039_o

Beurzen

Klanten, partners en werknemers komen allemaal voor zakelijke doeleinden bijeen voor jouw beurs. Het is daarom van groot belang dat de beurs goed is georganiseerd en daar horen natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes bij.

image-1-3

Relatie-events

Om jouw bedrijf in een beter licht te zetten en tegelijkertijd je waardering te uiten is een relatie-event van groot belang. Een mooie locatie en heerlijke hapjes en drankjes dragen hier natuurlijk aan bij.

17903752_1431141510293749_1582324668726655647_n

Opening / jubilea

Wij organiseren graag jouw ‘grand opening’ en staan graag even stil bij een mooi jubileum. Wij regelen alles voor je. Van het eten en drinken, de eventuele locatie met aankleding tot het entertainment.

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met je aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doet je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan de hand van verschillende opties. Wij kunnen het voor je regelen. Wij gebruiken alleen dagverse producten waarbij wij garant staan voor smaak en kwaliteit en verzorgen alles tot in de puntjes.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

Direct in contact komen

Wij denken graag met je mee!

Inspiratie nodig?