It's my birthday, time to party!

Catering voor jouw verjaardag

Heb je een mijlpaal bereikt of is het een gewone verjaardag? Je moet je verjaardag nooit voorbij laten gaan en het is natuurlijk altijd een goede reden voor een feestje. Ben je bijvoorbeeld 25, 30 of 50 geworden, dan is het wel leuk om deze verjaardag anders te vieren dan normaal. Het is toch even een moment om bij stil te mogen staan. Het is toch leuk om samen met jouw vrienden en familie te proosten op jouw verjaardag? Hier hoort natuurlijk ook een mooie locatie bij en hier kunnen wij je bij helpen.

Wat kan Boenders Catering jou bieden?

Niet alleen zorgen wij voor de locatie, maar ook voor de catering. Wij staan met dagverse ingrediënten garant voor smaak en kwaliteit. Daarbij lopen we telkens over van ideeën voor de aankleding en foodconcepten. Je kan ons dus eigenlijk inhuren voor het totaal pakket, want wij regelen ook alle soorten entertainment voor jouw verjaardag. Denk hierbij dus niet alleen aan muziek, maar ook aan stand-up komedies en speciale optredens van bijvoorbeeld Jeroen van der Boom. Jij vraagt en wij regelen.

Waarom kies je voor Boenders Catering?

Inmiddels kunnen wij al zeggen dat we al meer dan 125 jaar ervaring hebben in het aanbieden van onze feestlocatie en catering faciliteiten. Wij zijn hoofdcateraar bij Military Boekeloo en werken onder andere voor paleis Soestdijk, maar doen daar graag jouw verjaardag ook nog bij. We denken graag samen met jou aan een passend arrangement wat volledig past bij jouw wensen. Zijn er nog speciale dingen waar rekening mee gehouden moet worden? Wij passen alles helemaal voor je aan, zolang jij zorgt voor de gastenlijst. Voor ons is in ieder geval geen groep te groot, dus nodig iedereen uit die je op jouw speciale dag wil hebben.

Mogen wij jouw verjaardag organiseren?

Wil jij samen met ons jouw verjaardag organiseren en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op per telefoon of vul even het contactformulier in zodat wij jou kunnen bereiken. Als je liever meteen op locatie wil langskomen, dan ben je natuurlijk van harte welkom in Beckum, zodat we alle opties kunnen bespreken onder het genot van een kopje koffie.

De eventorganisator van Twente!

Feestavond

Feestavonden

Soms is het tijd voor ontspanning. En dan ga je natuurlijk voor thema-avond zoals Carribean Night, Western, Casino, Back to the Sixties, Italian Macho of Tirol. Deze avonden zijn een combinatie van entertainment, activiteiten, eten en drinken.

Jubileum - Boenders Catering

Jubilea

Een jubileum kan je niet zomaar voorbij laten gaan. Een belangrijk jubileum vier je met heerlijke drankjes en amuses. Wij kunnen elk gewenst jubileum voor je regelen. Een goede cateraar is hierbij erg belangrijk.

Locatie - Wijngaard Hof van Twente - Privé events - Bruiloft - Boenders Catering

Bruiloften

Wij werken samen met jou aan de mooiste dag uit je leven. Een bruiloft is erg persoonlijk en met Boenders Catering zorgen we er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Een mooie locatie en heerlijk eten zijn hier bij belangrijk.

Familiedag - open haard

Familiedagen

Eenmaal per jaar is het familiedag: een leuke activiteit met z'n allen (jong en oud) en daarna lekker eten en drinken. Wij helpen meedenken over een leuke activiteit en zetten daarna de terrasdeuren open voor de gezelligheid achteraf!

Een verjaardagsfeest in mijn eigen achtertuin?

Hoewel we met het Wapen van Beckum over een prachtlocatie beschikken, zien we dat steeds meer mensen het fijn vinden om in hun eigen omgeving een event te laten plaatsvinden. Dat varieert van bruiloften in een naastliggend weiland of een 60-jarige verjaardag bij iemand in de achtertuin. Het kan ons niet gek genoeg.

Ook hierbij geldt dat de wens van de klant centraal staat. We kunnen de volledige aankleding van het event voor onze rekening nemen, omdat we over eigen tenten, barren en ander decoratiemateriaal beschikken. Een heerlijke barbecue met de OFYR behoort ook tot de mogelijkheden. Want dat is deel twee van onze dienstverlening: wij verzorgen uiteraard het eten en drinken op de door jullie gekozen locatie.

Verjaardagen zijn altijd maatwerk. Het heeft dan ook geen zin om hiervoor met standaardtarieven te werken, omdat simpelweg iedere vraag anders is. We bieden je met alle plezier een offerte aan, nadat we jouw vraag goed in kaart hebben gebracht. Een offerte aanvragen dat doe je hier.

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Als Boenders Catering zijn we continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding, service en beleving. De gastvrijheid waarmee de gasten ontvangen worden is tenslotte de service die de gasten zich blijven herinneren. Het entertainment tijdens het event laat een verpletterende indruk achter. Tenminste, als je het goed doet! Uiteindelijk gaat het om het totaal plaatje waar hospitality en entertainment onderdeel van uit maakt. Dit totaal plaatje moet kloppen en daar helpen wij je graag bij.

Direct in contact komen

Jouw event, onze missie!

Inspiratie nodig?