Proef Eet Enschede

Proef Eet Enschede

Het evenement Proef Eet vindt sinds 1985 plaats in Enschede. De 31ste editie in 2016 was voor Boenders Catering de eerste keer dat we van de partij waren. En trots als een pauw mogen we er meteen bij vermelden dat wij met ons gerecht de Zilveren Duyt – Beste cateraar hebben gewonnen!

Boenders Catering tijdens de Proef Eet Enschede

Boenders Catering heeft hier onder andere ons winnende gerecht geserveerd, namelijk zacht gegaarde venkelzalm met gemarineerde komkommer en crème van wasabi. In de proeftuin van Enschede maakten de bezoekers kennis met allerlei horecagelegenheden gevestigd in Enschede en omstreken en wij hebben iedereen met een lach op zijn of haar gezicht het terrein zien verlaten!

Wij zien je graag bij Boenders Catering!

Leave your comment