Reden voor een feestje?

Professionele catering

Is het je verjaardag, jouw beurt om een borrel te regelen met jouw collega’s of ben je afgestudeerd? Dit zijn allemaal redenen voor een feestje. Het is natuurlijk wel belangrijk om hier even aandacht aan te besteden en dit te vieren met de mensen om je heen. Want feestjes heb je nooit genoeg, toch? Lekkere drankjes, hapjes en goede muziek dragen bij aan een geslaagde avond. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met het organiseren van deze feestavond? Dit is het moment waar wij je kunnen helpen. Wij zijn er namelijk in gespecialiseerd om jouw hele avond te organiseren, zodat jij alleen maar kunt genieten.

Onze full-catering service

Wij bieden jou onze catering service met daarbij het hele totaal pakket. Wij kunnen namelijk alles voor je organiseren. De catering, het entertainment en de complete inrichting kunnen wij volledig uit jouw handen nemen. Wil je graag een themafeest deze avond? Ook dat regelen wij. Daarbij kunnen wij je in ieder geval dagverse producten garanderen van hoge kwaliteit, zodat je al zeker bent van heerlijke hapjes.

De service van Boenders Catering

Door middel van uitmuntende gastvrijheid, ambachtelijk bereid eten en drinken dragen wij bij een beter, leuker, gezonder, lekkerder, eerlijker en duurzamer leven. Dit doen wij al bijna 125 jaar. Wij laten jou kennis maken met wat Oost Nederland ‘echt’ te bieden heeft, zodat jij met een lach op je gezicht terug kan denken aan een onvergetelijke avond. Wij kunnen je hierbij een van onze concepten bieden, maar daarnaast ook de hele avond geheel naar jouw wensen en behoeften plannen. De persoonlijke communicatie staat bij ons ook hoog in het vaandel, dus wij houden je graag goed op de hoogte over alle ontwikkelingen.

Feestavond plannen?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Wij zouden het hartstikke leuk vinden als je even contact met ons opneemt per telefoon, via het contactformulier of als je even gezellig langskomt op locatie. Wil je meer weten? Volg ons dan ook op social media.

De eventorganisator van Twente!

Locatie - Wijngaard Hof van Twente - Privé events - Bruiloft - Boenders Catering

Bruiloften

Wij werken samen met jou aan de mooiste dag uit je leven. Een bruiloft is erg persoonlijk en met Boenders Catering zorgen we er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Een mooie locatie en heerlijk eten zijn hier bij belangrijk.

Familiedag - open haard

Familiedagen

Eenmaal per jaar is het familiedag: een leuke activiteit met z'n allen (jong en oud) en daarna lekker eten en drinken. Wij helpen meedenken over een leuke activiteit en zetten daarna de terrasdeuren open voor de gezelligheid achteraf!

Jubileum - Boenders Catering

Jubilea

Een jubileum kan je niet zomaar voorbij laten gaan. Een belangrijk jubileum vier je met heerlijke drankjes en amuses. Wij kunnen elk gewenst jubileum voor je regelen. Een goede cateraar is hierbij erg belangrijk.

Verjaardagen

Verjaardagen

Er is er een jarig hoera! En wie jarig is, die geeft een feestje! Zullen we het hebben over de aankleding, welkomstdrankje en de hapjes of is de taart het belangrijkst? Wij helpen je in ieder geval met alle organisatie.

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met u aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als u slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doet u er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie u ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor uw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van uw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Als Boenders Catering zijn we continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding, service en beleving. De gastvrijheid waarmee de gasten ontvangen worden is tenslotte de service die de gasten zich blijven herinneren. Het entertainment tijdens het event laat een verpletterende indruk achter. Tenminste, als je het goed doet! Uiteindelijk gaat het om het totaal plaatje waar hospitality en entertainment onderdeel van uit maakt. Dit totaal plaatje moet kloppen en daar helpen wij je graag bij.

Direct in contact komen

Jouw event, onze missie!

Inspiratie nodig?