Trouwen op je eigen manier!

Een bruiloft organiseren? Zo begin je!

Een Nordic Tipi tent, ‘stoere BBQ's’, kruiwagens vol bier, lampionnen, vlaggetjes, bloemen, Perzische kleden; Een festival  is ongedwongen en volledig naar wens te organiseren.

Het team van Boenders Catering organiseert bruiloften op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. Wij nemen graag de tijd voor een kennismakingsgesprek zodat we samen tot een fantastisch concept kunnen komen!

Meer informatie

Elke bruiloft is uniek!

Wij vinden het persoonlijke contact erg belangrijk. Wij zorgen tenslotte voor jullie trouwdag en dat heeft niet alleen te maken met het verzorgen van de dag, want de communicatie speelt daarbij ook een grote rol. Daarbij draaien wij onze handen niet om voor een grote groep, maar een intieme bruiloft heeft natuurlijk ook altijd zijn charme.

Een bruiloft is niet zomaar een feest, maar dit is jullie allerbelangrijkste dag. Een geweldige taart met veel verdiepingen, een luxe diner, hapjes waar je u tegen zegt en natuurlijk heerlijke champagne. Dit moet allemaal bijdragen aan het succes van die dag. Deze dag staat geheel in jullie teken en daarom moeten jullie dan ook ontzettend verrast worden. Zoeken jullie nog een cateraar die jullie speciale dag net dat extra wauw-effect kan geven? Wij staan te springen om jullie te helpen! Niet alleen met het verzorgen van het eten, maar met alles: vanaf het contact, het bemiddelen van de optredens tot aan de aankleding van de trouwlocatie.

De eventorganisator van Twente!

Feestavond

Feestavonden

Soms is het tijd voor ontspanning. En dan ga je natuurlijk voor thema-avond zoals Carribean Night, Western, Casino, Back to the Sixties, Italian Macho of Tirol. Deze avonden zijn een combinatie van entertainment, activiteiten, eten en drinken.

Jubileum - Boenders Catering

Jubilea

Een jubileum kan je niet zomaar voorbij laten gaan. Een belangrijk jubileum vier je met heerlijke drankjes en amuses. Wij kunnen elk gewenst jubileum voor je regelen. Een goede cateraar is hierbij erg belangrijk.

Verjaardagen

Verjaardagen

Er is er een jarig hoera! En wie jarig is, die geeft een feestje! Zullen we het hebben over de aankleding, welkomstdrankje en de hapjes of is de taart het belangrijkst? Wij helpen je in ieder geval met alle organisatie.

Familiedag - open haard

Familiedagen

Eenmaal per jaar is het familiedag: een leuke activiteit met z'n allen (jong en oud) en daarna lekker eten en drinken. Wij helpen meedenken over een leuke activiteit en zetten daarna de terrasdeuren open voor de gezelligheid achteraf!

Welke eerste stappen neem je naar jouw bruiloft?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om samen een datum te prikken. Trouwen jullie het liefste in het voorjaar of de zomer of hebben jullie toch een voorkeur voor de herfst of winter? Wij kunnen samen met jullie tot een mooie datum komen waarop jullie gaan trouwen.

Nadat jullie een datum hebben geprikt, kunnen jullie een mooi thema uitkiezen. Wordt het een grote bruiloft of houden jullie het intiem? Hier kun je het thema op aanpassen, samen met onze hulp. Wij hebben ook nog verschillende concepten liggen die wij graag met jullie delen.

De trouwlocatie is misschien wel het aller belangrijkste. Hoe leuk is het om deze locatie helemaal aan te passen aan jullie thema en stijl? Daarbij kun je natuurlijk ook de catering aan dat thema aanpassen, zodat alles een mooi geheel wordt en jullie kunnen genieten van de mooiste dag uit jullie leven.

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Als Boenders Catering zijn we continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding, service en beleving. De gastvrijheid waarmee de gasten ontvangen worden is tenslotte de service die de gasten zich blijven herinneren. Het entertainment tijdens het event laat een verpletterende indruk achter. Tenminste, als je het goed doet! Uiteindelijk gaat het om het totaal plaatje waar hospitality en entertainment onderdeel van uit maakt. Dit totaal plaatje moet kloppen en daar helpen wij je graag bij.

Direct in contact komen

Festival bruiloft

Inspiratie nodig?