Uniek industrieel erfgoed

Hazemeijer Hengelo

Voor het organiseren van een beurs, congres, (bedrijfs)feest en andere events hebben wij een unieke samenwerking met Hazemeijer Hengelo. De ruime parkeerplaats en faciliteiten maakt het een interessante locatie voor het organiseren van events tot wel 3.500 personen. De industriële uitstraling van het pand zorgt voor een sfeervol en uniek decor. Graag gaan we samen een keer kijken bij deze monumentale fabrieksgebouwen!

Plan een afspraak

Een greep uit onze locaties

De Kleine Willem - buitenkant - locatie - Boenders Catering

De Kleine Willem

De Kleine Willem in Enschede is een gerenoveerde bonbonnière geschikt voor cabaret, kleinkunst, toneel- en muziekproducties, maar ook congressen, presentaties en afscheidsdiensten zijn hier te organiseren.

Hof te Boekelo - Boenders Catering - Locaties

Hof te Boekelo

De renovatie van boerderij 'n Plas maakt Hof te Boekelo een perfecte locatie voor private dining, partijen, bruiloften en vergaderingen. Daarnaast past het als unieke locatie om afscheid te nemen.

Wijngaard-Hof-van-Twente-Locaties-Boenders-Catering

Wijngaard Hof van Twente

Trouwen in de wijngaard of dineren tussen de wijnranken? Tijdens het langste weekend van het jaar verzorgen wij hier het Twents Wijngaarddiner. Een unieke locatie voor een onvergetelijke dag.

Erve Bruggert - Boenders Catering - Locaties

Erve Bruggert

Een omgetoverde oude boerderij midden in de natuur. Erve Bruggert is een unieke locatie op de grens van Twente (Overijssel) en de achterhoek voor zowel zakelijke als privé evenementen.

Een bijzonder evenement begint bij een bijzondere locatie!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Door de jarenlange samenwerking met bovengenoemde locaties hebben wij ervaring met het organiseren van events en zijn wij bekend met de mogelijkheden bij die gelegenheden. Maar ook op locaties die niet op onze website genoemd worden verzorgen wij al jarenlang de catering, denk hierbij aan de eigen achtertuin, een bedrijventerrein of andere unieke locatie.

Deze ervaring delen wij graag door samen, nadat we de locatie bepaald hebben, jullie wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden hierin te bespreken. Samen brainstormen levert prachtige ideeën op!

Tijd om er voor te zorgen dat het een prachtig evenement gaat worden! Wij brengen jullie in contact met de juiste connecties en zorgen samen voor de perfecte invulling. Meubilair, tenten, decoratie, culinaire invulling, entertainment, niets is ons te veel!

Aan dit alles ligt een prachtige locatie ten grondslag, de basis van een onvergetelijk evenement.

Bijzondere locatie, bijzonder event

Sfeerimpressie van onze locaties