It's a family affair!

Catering voor jouw familiedag

De volgende familie traditie staat bijna weer op de stoep: de familiedag. Hebben jullie één keer in de zoveel tijd een gezellige dag met de hele familie of zie jij het meer als een verplichting? Het is dan van groot belang om het zo leuk mogelijk te maken, zodat je later terug kan kijken op een leuke dag. Wat draagt er nou bij aan een leuke dag? Dat is natuurlijk heerlijk eten en drinken en laten wij daar nou net gespecialiseerd in zijn. Wij laten je graag kennis maken met onze dagverse producten.

Voor jong en oud

Doordat wij een gespecialiseerd full-service party- en evenementen cateraar zijn, kunnen wij jouw hele familiedag plannen. De locatie, de activiteiten en de catering: alles kun je aan ons over laten, zodat jij onbezorgd aandacht kan geven aan jouw familie. Heb jij al zin in koffie/thee met gebak gevolgd door heerlijk belegde broodjes en daarna een heerlijk diner? Ook voor de kleintjes hebben wij van alles, zodat iedereen kan genieten van deze dag. Het maakt niet uit hoe groot jouw familie is, want wij bieden catering voor grote én kleine groepen.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden jou uitmuntende gastvrijheid, ambachtelijk bereid eten en drinken zodat wij bijdragen aan een beter, leuker, gezonder, lekkerder, eerlijker en duurzamer leven. Heeft jouw grootvader, moeder of zoontje speciale wensen? Wij kunnen overal rekening mee houden. Daarbij hebben wij verschillende ideeën en concepten liggen, maar staan wij ook open voor iets heel nieuws. Wij kunnen in ieder geval alles voor jou realiseren, want wij zijn gedreven door passie en wij denken graag met je mee.

Hulp nodig?

Is het jouw beurt om deze familiedag te organiseren? Schakel dan nu onze hulp in. Dit kun je doen per telefoon, maar je kan ook even vrijblijvend het contactformulier invullen, zodat wij contact met je opnemen. Liever een kopje koffie? Kom dan gerust even langs in Beckum op onze mooie locatie. Voor meer informatie over alle evenementen die wij jou bieden kan je ons ook volgen op Facebook.

De eventorganisator van Twente!

Verjaardagen

Verjaardagen

Er is er een jarig hoera! En wie jarig is, die geeft een feestje! Zullen we het hebben over de aankleding, welkomstdrankje en de hapjes of is de taart het belangrijkst? Wij helpen je in ieder geval met alle organisatie.

Locatie - Wijngaard Hof van Twente - Privé events - Bruiloft - Boenders Catering

Bruiloften

Wij werken samen met jou aan de mooiste dag uit je leven. Een bruiloft is erg persoonlijk en met Boenders Catering zorgen we er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Een mooie locatie en heerlijk eten zijn hier bij belangrijk.

Feestavond

Feestavonden

Soms is het tijd voor ontspanning. En dan ga je natuurlijk voor thema-avond zoals Carribean Night, Western, Casino, Back to the Sixties, Italian Macho of Tirol. Deze avonden zijn een combinatie van entertainment, activiteiten, eten en drinken.

Jubileum - Boenders Catering

Jubilea

Een jubileum kan je niet zomaar voorbij laten gaan. Een belangrijk jubileum vier je met heerlijke drankjes en amuses. Wij kunnen elk gewenst jubileum voor je regelen. Een goede cateraar is hierbij erg belangrijk.

Evenement organiseren: Het stappenplan voor een evenement!

Een goed evenement organiseren staat of valt bij het correct definieren van een doelstelling en doelgroep. Daarna zorgen budgetbepaling, checklisten en draaiboeken voor een soepele invulling van het evenement.

Graag vliegen wij dit samen met jou aan!

Als het opdrachtgevende bedrijf besloten heeft de organisatie van een evenement extern uit te besteden, blijft het een lastige klus om het juiste evenementenbureau te vinden. Ook als je slechts een deel van de organisatie uitbesteedt, doe je er goed aan een kwalitatief bureau te selecteren.

Boenders Catering is de "one stop shop", alles onder 1 dak!

Naast de rationele afmetingen en cijfers hebben veel evenementenlocaties ook een bijzondere emotionele waarde: van sfeervol tot zakelijk en van trendy modern tot industriële evenementenlocatie. Welke evenementenlocatie je ook kiest, zorg er voor dat de accommodatie voldoet aan de eisen voor jouw evenement en niet andersom.

Naast onze eigen locaties hebben wij een groot netwerk aan externe locaties tot onze beschikking.

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van jouw evenement een goed evenement. Gebruik de expertise van deze verschillende toeleveranciers door ze tijdig om tafel te zetten.

Een evenement organiseren zonder een Return on Investment-gedachte? Zinloos zegt Elling Hamso. De 'return' moet op de lange termijn altijd winst opleveren anders is geen zakelijk evenement...Dat de meting de ene keer stopt bij een tevredenheidsonderzoek nadat relaties in de watten zijn gelegd prima. Maar meet!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Als Boenders Catering zijn we continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding, service en beleving. De gastvrijheid waarmee de gasten ontvangen worden is tenslotte de service die de gasten zich blijven herinneren. Het entertainment tijdens het event laat een verpletterende indruk achter. Tenminste, als je het goed doet! Uiteindelijk gaat het om het totaal plaatje waar hospitality en entertainment onderdeel van uit maakt. Dit totaal plaatje moet kloppen en daar helpen wij je graag bij.

Direct in contact komen

Jouw event, onze missie!

Inspiratie nodig?