Shoppen in de buitenlucht

Catering op maat

Warme Glühwein op de winterfair, frisse prosecco op de zomerfair en daarbij verschillende seizoensgebonden hapjes. Ook op verschillende fairs kun je ons vinden. Wij staan namelijk op verschillende winter- en zomerfairs met onze catering voor jou klaar. Het uiterlijk van de kraampjes passen wij natuurlijk aan op het thema. Wil je bijvoorbeeld catering op een kerstfair? Dan zorgen wij er ook voor dat het is aangekleed met kerstattributen zodat je heerlijk kan wintershoppen onder het genot van een heerlijk warm drankje.

Amuses en heerlijke drankjes

Een evenement moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd worden. Naast de catering moet er nog veel meer gebeuren. Ben je zelf al druk genoeg met de organisatie en wil je de rest ook uitbesteden? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij verzorgen namelijk naast de catering alles wat jij maar wil. Van het contact, het geluid en licht tot aan de optredens, wij doen het allemaal. We kunnen daardoor met trots zeggen dat wij een fullservice party- en evenementen cateraar zijn, speciaal om jou een mooie dag te bezorgen en je te ontzien van alle organisatie.

De service die wij bieden

Door de jaren heen hebben wij verschillende ideeën en concepten verzameld, zodat er altijd een bestaand idee ligt die wij direct kunnen uitvoeren. Heb je zelf wensen en behoeften? Dan passen wij daar natuurlijk alles op aan, want wij staan graag voor de klant klaar. Daarbij vinden wij de persoonlijke communicatie ook erg belangrijk en zitten wij graag met jou om de tafel om alles rustig door te spreken.

Boenders Catering op jouw fair?

Na de zomerfair op Paleis Soestdijk, de Spirit of Winter en de Kerstfair Huis Doorn willen wij ook graag jouw evenement of fair verzorgen. Loop even bij het Wapen van Beckum binnen voor een kopje koffie of laat even je gegevens achter op onze website.

De eventorganisator van Twente!

Publieke events - Festival - Heerlijk-Hengelo-Boenders-Catering-2016-1-768x432

Festival

Gaan de bezoekers op een culinaire ontdekkingsreis of komen ze om te genieten van de muziek en doen ze dit graag onder het genot van van een hapje en een drankje? Wat de aanleiding van jouw festival ook is wij werken hem samen met jou graag tot in de puntjes uit om er een event van te maken die men niet snel zal vergeten!

Publieke events - Hippisch event - Boenders Catering

Hippisch event

Military Boekelo - Enschede, het NK Jachtpaarden, Twentsch Polo Event: zomaar een greep uit de vele hippische events die in Nederland plaatsvinden. Publiekscatering, complete verzorging van de VIP, crewmaaltijden, pop-up restaurants - je kunt het zo gek niet bedenken of Boenders Catering kan het regelen tijdens jouw hippisch event!

Publieke events - Sport-event-AA-Drink-FBK-Games-Hengelo-Boenders-Catering-Publiekscatering-2

Sport event

Sport verbindt en verbroedert, aldus NOC*NSF, en hier zijn wij het roerend mee eens! Langs de zijlijn met zakelijke relaties netwerken en de sporters aanmoedigen of juist mensen ontmoeten die dezelfde liefde voor sport hebben als jij. Met dit in ons achterhoofd staan we vol energie in de startblokken voor elk sport event dat op ons pad komt.

Publieke events - Fair - Spirit-of-Winter-Paleis-het-Loo-Boenders-Catering-Terrein3

Fair

Een dagje slenteren langs allerlei kraampjes, leuke snuisterijen op doen, ergens tussendoor een luxe belegd broodje als lunch en ter afsluiting samen proosten met een wijntje of een biertje. De kern van een fair is dat bezoekers genieten van hun dagje uit. Boenders Catering helpt je met het ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.

Waar komen we jullie in het wild allemaal tegen?

Wij bieden bezoekers de mogelijkheid tot een culinaire ontdekkingsreis op onder andere Heerlijk Hengelo en Proef Eet Enschede. Hier wordt de binnenstad omgetoverd tot een ware culinaire sensatie. De diversiteit aan kookkunsten van de deelnemers staan garant voor een bijzondere smaakervaring. Tijdens Proef Eet Enschede 2016 heeft Boenders Catering de Zilveren Duyt gewonnen - de beste cateraar!

Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo - Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Al jaren werken wij nauw samen met Military Boekelo Enschede en zijn we preferred supplier tijdens dit enorme evenement.

Heerlijk wintershoppen en inspiratie op doen voor de feestdagen bij specialisten, smaakmakers en trendsetters om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo tijdens Spirit of Winter. Of genieten van de zomerse sferen tijdens de zomerfair op Paleis Soestdijk. Dit is nog maar een greep uit de fairs waar Boenders Catering te vinden is, maakt jouw fair hier binnenkort deel van uit?

Nou, eigenlijk maken we de kilometers wel als we voor onze gasten aan het lopen zijn. Maar, we houden wel van sport hoor. Zo vind je ons bij de FBK Games in Hengelo. Dit is een jaarlijks georganiseerde internationale atletiekwedstrijd in het Fanny Blankers-Koen Stadion. Benieuwd wat we hier precies doen? Kom langs voor een kop koffie en dan vertellen wij het je graag!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

 

Direct in contact komen

Together we create happiness

Een greep uit onze publieke events