Sport event

Catering voor een sport event

Sporters en bezoekers, jong en oud en overige bezoekers van een sportevent: iedereen wil genieten van heerlijk eten en drinken. Het organiseren van de catering van een sportevent is door deze grote diversiteit een grote uitdaging. Tijdens het sporten moet er natuurlijk veel gedronken worden, maar ook langs de zijlijn moet je iedereen tevreden houden. Deze uitdaging vinden wij juist erg mooi en staan daarom ook graag op sportevents. Het aansluiten van de catering sluiten wij graag aan op het soort event zodat iedereen tevreden is.

Sportdrankjes en snacks

Met alleen het cateren van dit event ben je er natuurlijk nog niet. De aankleding van dit sportevent is daarbij ook erg belangrijk. Soms is er een gebrek aan faciliteiten op een locatie van een sportevent en dan moet er toch een goede oplossing bedacht worden. Wij kunnen zeggen dat we inmiddels voldoende ervaring hebben op sportevents, om dit allemaal voor jou te regelen. Wij zijn daarom ook een fullservice party- en evenementen cateraar. Sportdrankjes, fris, bier en wijn? Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is.

Onze jarenlange ervaring

Wij kunnen ook met trots zeggen dat we hoofdcateraar zijn op Military Boekelo, één van de grootste paarden topsportevenementen, dus ervaring hebben we zeker. In februari 2020 kunnen we zelfs al zeggen dat we 125 jaar bestaan. Wij hebben door al die jaren verschillende concepten en ideeën verzameld, maar kunnen ook alles naar jouw wensen en behoeften uitvoeren. Daarbij vinden wij het persoonlijke contact in dit proces erg belangrijk.

Wil je graag dat wij de catering voor het aankomende sportevent regelen? Neem dan nu even contact met ons op of vul het contactformulier in, zodat wij met jou contact op kunnen nemen. Wij vinden elk sportevent weer een leuke uitdaging en nemen ook alles graag met je door onder het genot van een kopje koffie. Zien we jou bij het Wapen van Beckum?

De eventorganisator van Twente!

Publieke events - Festival - Heerlijk-Hengelo-Boenders-Catering-2016-1-768x432

Festival

Gaan de bezoekers op een culinaire ontdekkingsreis of komen ze om te genieten van de muziek en doen ze dit graag onder het genot van van een hapje en een drankje? Wat de aanleiding van jouw festival ook is wij werken hem samen met jou graag tot in de puntjes uit om er een event van te maken die men niet snel zal vergeten!

Publieke events - Hippisch event - Boenders Catering

Hippisch event

Military Boekelo - Enschede, het NK Jachtpaarden, Twentsch Polo Event: zomaar een greep uit de vele hippische events die in Nederland plaatsvinden. Publiekscatering, complete verzorging van de VIP, crewmaaltijden, pop-up restaurants - je kunt het zo gek niet bedenken of Boenders Catering kan het regelen tijdens jouw hippisch event!

Publieke events - Sport-event-AA-Drink-FBK-Games-Hengelo-Boenders-Catering-Publiekscatering-2

Sport event

Sport verbindt en verbroedert, aldus NOC*NSF, en hier zijn wij het roerend mee eens! Langs de zijlijn met zakelijke relaties netwerken en de sporters aanmoedigen of juist mensen ontmoeten die dezelfde liefde voor sport hebben als jij. Met dit in ons achterhoofd staan we vol energie in de startblokken voor elk sport event dat op ons pad komt.

Publieke events - Fair - Spirit-of-Winter-Paleis-het-Loo-Boenders-Catering-Terrein3

Fair

Een dagje slenteren langs allerlei kraampjes, leuke snuisterijen op doen, ergens tussendoor een luxe belegd broodje als lunch en ter afsluiting samen proosten met een wijntje of een biertje. De kern van een fair is dat bezoekers genieten van hun dagje uit. Boenders Catering helpt je met het ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.

Waar komen we jullie in het wild allemaal tegen?

Wij bieden bezoekers de mogelijkheid tot een culinaire ontdekkingsreis op onder andere Heerlijk Hengelo en Proef Eet Enschede. Hier wordt de binnenstad omgetoverd tot een ware culinaire sensatie. De diversiteit aan kookkunsten van de deelnemers staan garant voor een bijzondere smaakervaring. Tijdens Proef Eet Enschede 2016 heeft Boenders Catering de Zilveren Duyt gewonnen - de beste cateraar!

Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo - Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Al jaren werken wij nauw samen met Military Boekelo Enschede en zijn we preferred supplier tijdens dit enorme evenement.

Heerlijk wintershoppen en inspiratie op doen voor de feestdagen bij specialisten, smaakmakers en trendsetters om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo tijdens Spirit of Winter. Of genieten van de zomerse sferen tijdens de zomerfair op Paleis Soestdijk. Dit is nog maar een greep uit de fairs waar Boenders Catering te vinden is, maakt jouw fair hier binnenkort deel van uit?

Nou, eigenlijk maken we de kilometers wel als we voor onze gasten aan het lopen zijn. Maar, we houden wel van sport hoor. Zo vind je ons bij de FBK Games in Hengelo. Dit is een jaarlijks georganiseerde internationale atletiekwedstrijd in het Fanny Blankers-Koen Stadion. Benieuwd wat we hier precies doen? Kom langs voor een kop koffie en dan vertellen wij het je graag!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

Direct in contact komen

FBK Games Hengelo

Een greep uit onze publieke events