Festival

Catering op maat

Ook publiekscatering moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn. Op een festival wil je ook graag genieten van lekkere hapjes en een heerlijk gekoeld drankje. Verschillende punten met koffie en cappuccino, een foodtruck met friet en verschillende vette happen, maar ook verschillende belegde broodjes en verse burgers. Bij andere verkooppunten kan je weer een koud biertje, wijntje of fris verkrijgen, zodat jij daarna kan genieten van de muziek op het festival. Boenders Catering kan alles verzorgen wat jij maar wilt. Zit er nog een bepaald thema aan verbonden? Wij kunnen alles mogelijk maken.

Foodtrucks en koude drankjes

Van de standaard catering verzorging tot aan de luxe hapjes en drankjes, jij vraagt en wij voeren het uit. Op een festival is het natuurlijk belangrijk dat alles op voorraad blijft en je geen ‘nee’ hoeft te verkopen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we de catering voor op een festival moeten organiseren. Daarbij genieten onze medewerkers van het contact met alle feestende mensen op een festival en willen wij voor dat extra positieve gevoel zorgen op deze dag.

Onze service voor jou

Heb je zelf nog niet echt ideeën wat betreft catering? Wij hebben verschillende concepten liggen die we graag met je delen. Het voordeel daarvan is dat we het al een keer hebben uitgevoerd en dus precies weten wat we moeten doen. Wij zitten graag met jou om de tafel om alles te bespreken. Wij vinden daarbij het persoonlijke contact erg belangrijk, zodat we er samen iets moois van kunnen maken.

Boenders Catering als cateraar op het festival

Zie je het wel zitten om ons in te huren als full-service cateraar op het festival? Dan staan wij te springen om met jou aan de slag te gaan. Voor alle informatie over de opties kun je gerust even bellen, maar je kan ook het contactformulier invullen, zodat wij contact met jou opnemen. Onder het genot van een kopje koffie vertellen we je graag alles in geuren en kleuren, zodat jij net zo enthousiast wordt als wij!

De eventorganisator van Twente!

Publieke events - Festival - Heerlijk-Hengelo-Boenders-Catering-2016-1-768x432

Festival

Gaan de bezoekers op een culinaire ontdekkingsreis of komen ze om te genieten van de muziek en doen ze dit graag onder het genot van van een hapje en een drankje? Wat de aanleiding van jouw festival ook is wij werken hem samen met jou graag tot in de puntjes uit om er een event van te maken die men niet snel zal vergeten!

Publieke events - Hippisch event - Boenders Catering

Hippisch event

Military Boekelo - Enschede, het NK Jachtpaarden, Twentsch Polo Event: zomaar een greep uit de vele hippische events die in Nederland plaatsvinden. Publiekscatering, complete verzorging van de VIP, crewmaaltijden, pop-up restaurants - je kunt het zo gek niet bedenken of Boenders Catering kan het regelen tijdens jouw hippisch event!

Publieke events - Sport-event-AA-Drink-FBK-Games-Hengelo-Boenders-Catering-Publiekscatering-2

Sport event

Sport verbindt en verbroedert, aldus NOC*NSF, en hier zijn wij het roerend mee eens! Langs de zijlijn met zakelijke relaties netwerken en de sporters aanmoedigen of juist mensen ontmoeten die dezelfde liefde voor sport hebben als jij. Met dit in ons achterhoofd staan we vol energie in de startblokken voor elk sport event dat op ons pad komt.

Publieke events - Fair - Spirit-of-Winter-Paleis-het-Loo-Boenders-Catering-Terrein3

Fair

Een dagje slenteren langs allerlei kraampjes, leuke snuisterijen op doen, ergens tussendoor een luxe belegd broodje als lunch en ter afsluiting samen proosten met een wijntje of een biertje. De kern van een fair is dat bezoekers genieten van hun dagje uit. Boenders Catering helpt je met het ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.

Waar komen we jullie in het wild allemaal tegen?

Wij bieden bezoekers de mogelijkheid tot een culinaire ontdekkingsreis op onder andere Heerlijk Hengelo en Proef Eet Enschede. Hier wordt de binnenstad omgetoverd tot een ware culinaire sensatie. De diversiteit aan kookkunsten van de deelnemers staan garant voor een bijzondere smaakervaring. Tijdens Proef Eet Enschede 2016 heeft Boenders Catering de Zilveren Duyt gewonnen - de beste cateraar!

Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo - Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Al jaren werken wij nauw samen met Military Boekelo Enschede en zijn we preferred supplier tijdens dit enorme evenement.

Heerlijk wintershoppen en inspiratie op doen voor de feestdagen bij specialisten, smaakmakers en trendsetters om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo tijdens Spirit of Winter. Of genieten van de zomerse sferen tijdens de zomerfair op Paleis Soestdijk. Dit is nog maar een greep uit de fairs waar Boenders Catering te vinden is, maakt jouw fair hier binnenkort deel van uit?

Nou, eigenlijk maken we de kilometers wel als we voor onze gasten aan het lopen zijn. Maar, we houden wel van sport hoor. Zo vind je ons bij de FBK Games in Hengelo. Dit is een jaarlijks georganiseerde internationale atletiekwedstrijd in het Fanny Blankers-Koen Stadion. Benieuwd wat we hier precies doen? Kom langs voor een kop koffie en dan vertellen wij het je graag!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Een heerlijk ontbijt, lunch of diner aan de hand van verschillende opties. Wij kunnen het voor je regelen. Wij gebruiken alleen dagverse producten waarbij wij garant staan voor smaak en kwaliteit en verzorgen alles tot in de puntjes.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Naast het verzorgen van het eten en drinken, zorgen wij ook voor hospitality en entertainment. Een speciaal optreden, mooie belichting een de aankleding van een locatie? Laat het maar aan ons over.

Direct in contact komen

Proef Eet Enschede

Een greep uit onze publieke events