Hippisch event

Catering op jouw hippisch event

Staat er binnenkort een hippisch evenement op de kalender en moet je daar nog heel veel voor organiseren? Wij helpen je graag uit de brand en verzorgen dit evenement graag voor je. In deze sportieve ambiance is het ook belangrijk om de catering goed te verzorgen, maar daar mag de uitstraling ook niet bij achterblijven. Of het nou een wedstrijd in mennen, springen of dressuur is, wij passen alles er op aan.

Onbezorgd genieten

Langs de zijlijn met een heerlijk gekoelde cola of een lekker fris biertje. Wij willen dat niemand tekort komt en daarom zorgen wij dat we een ruim assortiment kunnen aanbieden. Voor jong en oud hebben wij lekkernijen en heerlijke drankjes, zodat iedereen deze dag onbezorgd kan genieten van de wedstrijden of paardenmarkten en verder nergens aan hoeft te denken. Heb je nog speciale wensen wat betreft de aankleding, het licht en geluid of wellicht iemand die het publiek toe wil spreken? Ook dit regelen wij voor je, want wij bieden het hele totaalpakket aan.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou uitmuntende gastvrijheid, ambachtelijk bereid eten en drinken zodat wij bijdragen aan een beter, leuker, gezonder, lekkerder, eerlijker en duurzamer leven. Weet je al precies hoe deze dag moet verlopen en wat er nog geregeld moet worden of wil je dat wij één van onze standaard concepten gebruiken? Het kan namelijk allemaal. Wij hebben in ieder geval al genoeg ervaring met hippische evenementen en kunnen ook met trots zeggen dat wij hoofdcateraar zijn op Military Boekelo.

Boenders Catering op jouw event

Wij voegen jouw evenement graag toe aan ons lijstje en hopen dus dat je contact met ons opneemt. Dit kan je doen door even te bellen, het contactformulier op onze website in te vullen, zodat wij jou kunnen bellen of gewoon even bij ons naar binnen lopen. Persoonlijke aandacht vinden wij namelijk erg belangrijk en we willen er samen met jou iets moois van maken, zodat je met een trots gevoel terug kan blikken op deze dag.

De eventorganisator van Twente!

Publieke events - Festival - Heerlijk-Hengelo-Boenders-Catering-2016-1-768x432

Festival

Gaan de bezoekers op een culinaire ontdekkingsreis of komen ze om te genieten van de muziek en doen ze dit graag onder het genot van van een hapje en een drankje? Wat de aanleiding van jouw festival ook is wij werken hem samen met jou graag tot in de puntjes uit om er een event van te maken die men niet snel zal vergeten!

Publieke events - Hippisch event - Boenders Catering

Hippisch event

Military Boekelo - Enschede, het NK Jachtpaarden, Twentsch Polo Event: zomaar een greep uit de vele hippische events die in Nederland plaatsvinden. Publiekscatering, complete verzorging van de VIP, crewmaaltijden, pop-up restaurants - je kunt het zo gek niet bedenken of Boenders Catering kan het regelen tijdens jouw hippisch event!

Publieke events - Sport-event-AA-Drink-FBK-Games-Hengelo-Boenders-Catering-Publiekscatering-2

Sport event

Sport verbindt en verbroedert, aldus NOC*NSF, en hier zijn wij het roerend mee eens! Langs de zijlijn met zakelijke relaties netwerken en de sporters aanmoedigen of juist mensen ontmoeten die dezelfde liefde voor sport hebben als jij. Met dit in ons achterhoofd staan we vol energie in de startblokken voor elk sport event dat op ons pad komt.

Publieke events - Fair - Spirit-of-Winter-Paleis-het-Loo-Boenders-Catering-Terrein3

Fair

Een dagje slenteren langs allerlei kraampjes, leuke snuisterijen op doen, ergens tussendoor een luxe belegd broodje als lunch en ter afsluiting samen proosten met een wijntje of een biertje. De kern van een fair is dat bezoekers genieten van hun dagje uit. Boenders Catering helpt je met het ervoor zorgen dat alles tip top in orde is.

Waar komen we jullie in het wild allemaal tegen?

Wij bieden bezoekers de mogelijkheid tot een culinaire ontdekkingsreis op onder andere Heerlijk Hengelo en Proef Eet Enschede. Hier wordt de binnenstad omgetoverd tot een ware culinaire sensatie. De diversiteit aan kookkunsten van de deelnemers staan garant voor een bijzondere smaakervaring. Tijdens Proef Eet Enschede 2016 heeft Boenders Catering de Zilveren Duyt gewonnen - de beste cateraar!

Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo - Enschede. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Al jaren werken wij nauw samen met Military Boekelo Enschede en zijn we preferred supplier tijdens dit enorme evenement.

Heerlijk wintershoppen en inspiratie op doen voor de feestdagen bij specialisten, smaakmakers en trendsetters om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo tijdens Spirit of Winter. Of genieten van de zomerse sferen tijdens de zomerfair op Paleis Soestdijk. Dit is nog maar een greep uit de fairs waar Boenders Catering te vinden is, maakt jouw fair hier binnenkort deel van uit?

Nou, eigenlijk maken we de kilometers wel als we voor onze gasten aan het lopen zijn. Maar, we houden wel van sport hoor. Zo vind je ons bij de FBK Games in Hengelo. Dit is een jaarlijks georganiseerde internationale atletiekwedstrijd in het Fanny Blankers-Koen Stadion. Benieuwd wat we hier precies doen? Kom langs voor een kop koffie en dan vertellen wij het je graag!

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Als Boenders Catering zijn we continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding, service en beleving. De gastvrijheid waarmee de gasten ontvangen worden is tenslotte de service die de gasten zich blijven herinneren. Het entertainment tijdens het event laat een verpletterende indruk achter. Tenminste, als je het goed doet! Uiteindelijk gaat het om het totaal plaatje waar hospitality en entertainment onderdeel van uit maakt. Dit totaal plaatje moet kloppen en daar helpen wij je graag bij.

 

Direct in contact komen

Military Boekelo Enschede

Een greep uit onze publieke events