Uitvaart | condoleance

Professionele catering voor de condoleance

Een condoleance gaat vaak gepaard met veel emoties. Een laatste keer afscheid mogen nemen van een geliefde, familie, een kennis of een collega en daarbij het tonen van je medeleven aan de nabestaanden. Op deze verdrietige dag wil je eigenlijk niks zelf meer regelen, omdat je met je gedachten op dat moment ergens anders zit. Dit snappen wij als geen ander en daarom willen wij je graag helpen om van deze dag toch niet iets te maken, zodat je dit als positief kan herinneren.

Een persoonlijke condoleance

Bij een condoleance hoort vaak wat eten en drinken. Dit hoeft niet altijd koffie, thee en cake te zijn, maar je kan het zo persoonlijk maken als je wil. Had de overledenen zelf wensen voor op zijn condoleance of bijvoorbeeld een favoriet hapje? Laat dit dan ook op de condoleance komen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor op een condoleance en dit moet geheel naar jouw wens zijn. Wil je liever een rustige ruimte waar je nog even kan napraten of liever een grote open ruimte waarin je nog met iedereen kan praten. Dit is allemaal geheel aan jou. Er wordt ook steeds vaker gekozen voor een uitgebreide condoleance, waar de sfeer soms erg fijn is. Ondanks dat dit een verdrietige dag is, hoeft dit niet terug te komen in de sfeer. Vaak kom je ook nog mensen tegen die je al lang niet hebt gezien en waar je dus even mee kan bijkletsen.

Boenders Catering helpt je graag

De koffie, thee en cake maken steeds meer ruimte voor bier, wijn en bitterballen, maar wat wil jij? Boenders Catering wil graag alle lasten van jou overnemen en deze condoleance mogelijk maken voor jou. Als je ons jouw wensen en behoeften doorgeeft, zorgen wij dat alles geregeld is. Daarmee bedoelen wij ook alles, want wij zorgen niet alleen voor de catering, maar voor het hele totaalpakket. Wij geloven in een organisatie die luistert naar haar klanten, hun inspireert, kennis deelt en bewust nadenkt over de wereld.

Schakel jij ons in?

Wil je graag dat wij je helpen? Neem dan even contact met ons op via telefoon of vul het contactformulier in zodat wij jou kunnen bereiken. Als je liever vast op locatie langskomt om het een en ander te bespreken ben je van harte welkom in Beckum voor een kopje koffie.

OFYR - Live Cooking

Eten & drinken

Door onze liefde en passie voor goed eten, gaan we met zorg om met onze producten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en de bereiding hiervan. De versheid van producten is bij ons inmiddels meer een vanzelfsprekendheid dan iets waar we elke dag weer over na moeten denken en dit proef je. Daarnaast werkt onze keuken uitsluitend met producten die volledig vrij zijn van kunstmatige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen. Verder proberen wij in onze recepturen in zeer beperkte mate suikers en zouten te gebruiken.

Feestavond - Boenders Catering

Hospitality & entertainment

Als Boenders Catering zijn we continue op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van voeding, service en beleving. De gastvrijheid waarmee de gasten ontvangen worden is tenslotte de service die de gasten zich blijven herinneren. Het entertainment tijdens het event laat een verpletterende indruk achter. Tenminste, als je het goed doet! Uiteindelijk gaat het om het totaal plaatje waar hospitality en entertainment onderdeel van uit maakt. Dit totaal plaatje moet kloppen en daar helpen wij je graag bij.

Direct in contact komen

Wij denken graag met je mee!