Kerst 2020

Kerst

Alles is dit jaar een beetje anders, 2020 is een jaar dat ons nog lang bij zal blijven. Terwijl wij dit schrijven, zitten we alweer gebonden aan nieuwe maatregelen en niemand weet goed hoe lang dit aan zal houden. Hoe zal de situatie in december zijn? Gelukkig beschikken wij bij het Wapen van Beckum over veel ruimte en ook op locatie hebben wij hierin met Boenders Catering inmiddels behoorlijk wat ervaring, dus we zijn druk aan het brainstormen over de mogelijke invulling van een coronaproof kerstborrel en de mogelijkheden tijdens de kerstdagen.

Alternatieve kerstborrel/kerstdiner

Ondanks dat er van alles mogelijk is, snappen wij als geen ander dat in deze onzekere tijden u er als bedrijf misschien wel voor kiest om na de zomerborrel ook de kerstborrel een jaartje over te slaan. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een alternatief!

Breng de kerstborrel bij uw medewerkers thuis in onze Kerstborrel-bucket als alternatieve kerstborrel. Of laat hen samen met familieleden het kerstdiner bereiden waar ze anders samen met collega's van hadden kunnen genieten met onze Boenders Kerstbox.

Kerst 2020

Laten we in december genieten van het samenzijn, samen op 1,5e meter afstand. Gelukkig hebben wij bij Het Wapen van Beckum voldoende ruimte om hier in te voorzien! Ook tijdens de feestdagen. Toch liever thuis tijdens de kerstdagen? Bestel onze Kerstbrunch box op eerste kerstdag! 

Ook in dit bijzondere jaar kunt u met uw gezin, familie, vrienden en/of kennissen zonder zorgen genieten van de kerstdagen. Het Wapen van Beckum biedt meerdere mogelijkheden aan om er een feestelijke Kerst van te maken, dit alles natuurlijk volgens de maatregelen van het RIVM.

Together we create happiness